Παναχαϊκή: Δυο καλές ειδήσεις και η αβεβαιότητα για την έναρξη του πρωταθλήματος | dete

Παναχαϊκή: Δυο καλές ειδήσεις και η αβεβαιότητα για την έναρξη του πρωταθλήματος

Δυο καλές ειδήσεις επιφύλαξε η χθεσινή μέρα για την Παναχαΐκή. Η πρώτη είναι ότι ο 2ος της βαθμολογίας θα δώσει μπαράζ ανόδου με τον 13ο της Σούπερ Λίγκ. Άρα και η 2η θέση στο φετινό πρωτάθλημα έχει αξία, ακόμα και αν χαθεί η πρώτη θέση θα υπάρχει δεύτερη ευκαιρία για την άνοδο.

Οπότε ένα βήμα παραπάνω να κάνει από το περσινό πρωτάθλημα θα είναι στην πρώτη δυάδα. Και η φετινή Παναχαΐκή είναι ομάδα για άνοδο.

Το δεύτερο καλό νέο η κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδας που έφερε αντίπαλο στην Πάτρα τον Ολυμπιακό, από οικονομικής πλευράς ότι καλύτερο αφού είναι δεδομένο ότι το γήπεδο θα είναι κατάμεστο.

Και το καλό της κλήρωσης είναι ότι ο Λεβαδειακός θα παίξει πρώτη αγωνιστική εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό και τελευταία αγωνιστική στην Πάτρα με την Παναχαϊκή. Αυτό σημαίνει ότι η πρόκριση είναι ανοικτή.

Γιατί απλά αν κερδίσει τον Άρη Αβάτου με νίκη επί του Λεβαδειακού προκρίθηκε. Η κλήρωση ήταν καλή και για την σειρά αγώνων αφού στο χέρι της Παναχαικής είναι η πρόκριση.

Ωστόσ,  κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Ούτε στο Άβατο της Ξάνθης ούτε με Λεβαδειακό, ούτε βέβαια με Ολυμπιακό.

Το μόνο ανησυχητικό είναι ότι φτάσαμε 20 Σεπτεμβρίου και δεν ξέρουμε πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα, γιατί όπως φαίνεται πάμε για μέσα Οκτωβρίου.

Αλλά τουλάχιστον να μάθουμε πότε ξεκινάει το πρωτάθλημα.

Διότι είναι το μοναδικό πρωτάθλημα σε όλη την Ευρώπη που δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει, πράγμα που πλέον δεν μας προξενεί εντύπωση αφού κάθε χρόνο τα ίδια έχουμε.

Θα είμαστε ευτυχείς εαν ξεκινήσει νωρίτερα από πέρυσι, που ξεκίνησε τέλος Οκτωβρίου.