Παναθηναϊκός: Πρόβλημα στον πνεύμονα για τον Λουντ | dete

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα στον πνεύμονα για τον Λουντ

Εκτός δράσης για τρεις με τέσσερις εβδομάδες θα μείνει ο Ρόμπιν Λουντ, όπως ενημέρωσε ο γιατρός του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Κουλουμέντας.

Ο Λουντ ήταν ο μεγάλος άτυχος του Παναθηναϊκού στον αγώνα με την Καμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν. Ο Φινλανδός μέσος τραυματίστηκε και χρειάστηκε να παραμείνει στη χώρα αφού οι θεράποντες ιατροί του νοσοκομείου στο οποίο διεκομίσθη σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο των πρασίνων, έκριναν απαραίτητο να παρακολουθήσουν την κατάστασή του για τα επόμενα δύο 24ωρα.

Ο γιατρός του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Κουλουμέντας ανέφερε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 το πώς ακριβώς έχει η κατάσταση με τον Ρόμπιν Λουντ

«Είναι πολύ καλά, δεν έχει κάτι ανησυχητικό. Δέχθηκε ένα χτύπημα και του προκάλεσε πρόβλημα στον πνεύμονα. Μείναμε εδώ και θα περιμένουμε δύο ημέρες, αλλά δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Θα χρειαστεί τρεις με τέσσερις εβδομάδες για να αναρρώσει. Τον μεταφέραμε στο νοσοκομείο και μέσα σε δέκα λεπτά ήμασταν στο εκεί. Υπάρχει μια μικρή βλάβη στον πνεύμονα. Υπήρξε φόβος για κάτι πιο σοβαρό, αλλά δεν είναι κάτι ανησυχητικό τελικά. Απ’ότι ξέρω δεν τον έχει επισκεφθεί κάποιος από την Καμπάλα».

Οσον αφορά τον Μίκαελ Εσιέν και για το πότε θα πρέπει ο Αναστασίου να περιμένει το ντεμπούτο του, ανέφερε χαρακτηριστικά

«Κάνει προπόνηση με την ομάδα. Είναι θέμα ημερών να ανακτήσει τη φυσική του κατάσταση. Έχει ξεκινήσει να μετράει αντίστροφα ο χρόνος. Ιατρικά δεν έχει κάτι ο Εσιέν».