Παναγιώτης Χιονίδης: Ο «οθφαλμός» του Δήμου βλέπει μόνο κινηματογράφο και όχι τα προβλήματα στις γειτονιές | dete

Παναγιώτης Χιονίδης: Ο «οθφαλμός» του Δήμου βλέπει μόνο κινηματογράφο και όχι τα προβλήματα στις γειτονιές

Σε παρέμβασή του σχετικά με τη λειτουργία κινητού κινηματογράφου στην Πάτρα ο Παναγιώτης Χιονίδης αναφέρει: «Οι δρόμοι είναι γεμάτοι λακκούβες στις γειτονιές, τα ξερά χόρτα άκοπα και επικίνδυνα στις γειτονιές, ο κινητός «οφθαλμός» στις γειτονιές μας έλειπε.

Διάβασα στις τοπικές εφημερίδες για την απευθείας ανάθεση του προγράμματος κινηματογράφος στις γειτονιές. Με ένα κατάλογο ταινιών που καμία σχέση έχει με την κατάσταση που ζούμε στην πόλη της Πάτρας για να μην πω στην Ελλάδα της κρίσης.

Το πρόβλημα φυσικά δεν έγκειται στην ποιότητα των ταινιών η στα πνευματικά δικαιώματα κάποιων από αυτών αλλά είναι η ειρωνεία να μιλάμε για «πολιτισμό» στις γειτονιές δίπλα σχεδόν δηλαδή από εκεί που οι κάτοικοι έχουν παραπονεθεί είτε για τις επικίνδυνες λακκούβες στις γειτονιές που αποτέλεσμα να «σπάμε» τα αυτοκίνητα μας.
Αδιάφορη αυτή η κατάσταση για τον Δήμο.
Στις γειτονιές θα πάει ο «σινεμάς», εκεί που οι κάτοικοι αγανακτισμένοι φτάνουν μέχρι και εξώδικο στο Δήμο για τα άκοπα ξερά  χόρτα που δεν εγκυμονούν αλλά είναι πλέον κίνδυνος είτε για πυρκαγιά είτε για την κυκλοφορία ερπετών και αρουραίων με αποτέλεσμα να τίθεται θέμα για την δημόσια υγεία και ζωή των πολιτών.
Αδιάφορη αυτή η κατάσταση για τον Δήμο.
Το παν είναι «άρτος και θεάματα» και οι υπηρεσίες του Δήμου να παραπέμπουν τους πολίτες όταν παραπονιούνται από την μια Υπηρεσία στην άλλη όπως π.χ. παραπονεθήκαμε οι κάτοικοι της Αγιάς (περιοχή Αρχ. Μακαρίου) στο Αρκτικό διαμέρισμα που μας παρέπεμψαν στην Διεύθυνση καθαριότητας κοινοχρήστων χώρων που μας παρέπεμψε στο 15190 που μας παρέπεμψε στην Διεύθυνση…………., αλλά και αυτή
Αδιάφορη αυτή η κατάσταση για τον Δήμο.
Το παν είναι να δει ο λαουτζίκος «σινεμά» δηλαδή για τις νευρώσεις του αστού Σουηδού πολίτη και τις παραδόσεις της Ανατολίας!!!!!

Οι κάτοικοι της γειτονιάς με τις λακκούβες και τα γεμάτα αρουραίους ξερά χόρτα.

Υ.Γ. Μην ρωτήσετε ποια γειτονιά είναι, είναι η δική σας, η δική μας αλλά όχι του Δημάρχου και του κινητού οφθαλμού, γιατί περιέργως αυτός ο οφθαλμός δεν μπορεί να δει τα καθημερινά προβλήματα στις γειτονιές της Πάτρας και βλέπει τα προβλήματα και τις νευρώσεις των πέρα από την Πάτρα ανθρώπων...».