Παμπελοποννησιακό: Ουρές για τις μάσκες- Μεγάλη η ταλαιπωρία λένε οι διευθυντές- Η ανακοίνωση του Δήμου – ΦΩΤΟ

13.09.2020 / 10:42
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
ΦΩΤΟ-2-1

35.000 μάσκες μοιράζει από τις 9 το πρωί ο  Δήμος της Πάτρας προκειμένου να μοιραστούν στα σχολεία. Υπάλληλοι  του Δήμου δίνουν μάσκες στους Διευθυντές των σχολικών μονάδων προκειμένου να τις μοιράσουν   σε μαθητές και εκπαιδευτικούς. 

Διευθυντές σχολείων καταγγέλλουν στο dete.gr ότι έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη ουρά στο Παμπελοποννησιακό σε κλειστό χώρο, καθώς υπάλληλοι μετράνε τις μάσκες μια μια ενώ η διανομή γίνεται από το ίδιο σημείο σε  νηπιαγωγεία, δημοτικά γυμνάσια, ΕΠΑΛ και λύκεια και μάλιστα σε ένα πολύ μικρό δωμάτιο.

“Δεν έχουν ούτε σακούλες και γυρίζουμε να βρούμε στα αυτοκίνητά μας.. Άλλος βρήκε χαρτοκούτι, άλλος τσάντες…” λένε στο dete.gr. “Μπορούσαν να χωρίσουν πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια…μπορούσαν να βάλουν και διαφορετικές ώρες ανά ομάδα σχολείων…να μη γίνει κόλαση…”

Οι μάσκες έφθασαν στην Πάτρα στις 7.30 το βράδυ του Σαββάτου. Οι διευθυντές ενημερώθηκαν στις 22.17 χθες το βράδυ.

 

Η ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων

Εργαζόμενοι της Αντιδημαρχίας Παιδείας του Δήμου Πατρέων, από χθες το βράδυ εργάζονται πυρετωδώς για να κάνουν διαλογή και να πακετάρουν τις μάσκες, που μόλις χθες αργά το απόγευμα έφθασαν από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας στον Δήμο για να διανεμηθούν στα σχολεία.

Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν και σήμερα, από νωρίς το πρωί, την εργασία τους, ενώ από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ. προσέρχονται στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Διευθυντές των Σχολείων της Πάτρας για να παραλάβουν ανάλογες ποσότητες μασκών, ώστε αύριο το πρωί με το άνοιγμα των Σχολείων αυτές να είναι στην διάθεση των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

 

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα