Παλεύει με την κατάθλιψη λόγω της φήμης του πατέρα της | dete

Παλεύει με την κατάθλιψη λόγω της φήμης του πατέρα της

Η 18χρονη Sophie Walker, κόρη του βετεράνου ποδοσφαιριστή Ian Walker, υποστηρίζει πως παλεύει με την κατάθλιψη και το έντονο στρες λόγω της φήμης του πατέρα της.

Η κόρη του πρώην τερματοφύλακα της Tottenham Hotspur αποφάσισε να μιλήσει για την αγχώδη διαταραχή από την οποία πάσχει, σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη. Αλλά και να αποκαλύψει την προβληματική σχέση των γονιών της και πώς, παρά τη φήμη, αυτό που ήθελε και θέλει είναι μια «φυσιολογική ζωή».

Τα προβλήματα για το όμορφο νεαρό κορίτσι, που ήταν υποψήφιο για το διαγωνισμό ομορφιάς Miss London πριν από λίγες εβδομάδες, ξεκίνησαν από πολύ νωρίς, όπως λέει η ίδια στη Surrey Mirror.

lskjglj3

«Όταν ήμουν μικρή, ήμουν πάντα το κορίτσι του μπαμπά. Όλοι λένε πόσο μοιάζαμε στον χαρακτήρα και πιστεύω ότι πάντα εξιδανικεύεις το γονιό που τελικά δε γνωρίζεις. Όλοι στο σχολείο μου έλεγαν για το πόσο ζήλευαν την "υπέροχη ζωή" μου και υπέθεταν ότι επειδή είχα έναν διάσημο πατέρα και πολλά χρήματα θα είχα και μια εξίσου υπέροχη ζωή. Δε θα πω ψέματα, ήμουν πολύ τυχερή για τα παιχνίδια που είχα, τις διακοπές που έκανα κλπ.», αναφέρει.

«Ωστόσο, όταν ήμουν μικρή, έκλαιγα και παρακαλούσα το Θεό να μου πάρει ότι είχα και να μου φέρει τον πατέρα μου σπίτι ώστε να έχω μια φυσιολογική ζωή. Είναι δύσκολο να το εξηγήσω χωρίς να φανώ αγνώμων, αλλά πραγματικά μου έλειπε πολύ κάθε μέρα», συνεχίζει.

lskjglj4

Οι γονείς της είχαν έναν ταραγμένο γάμο και τελικά χώρισαν. Όταν η Sophie ήταν 8 ετών, η μητέρα της Suzie βρήκε παρηγοριά στον Simon Jordan, επιχειρηματία και πρώην ιδιοκτήτη της Crystal Palace FC. «Δυστυχώς βίωσα την κατάρρευση του γάμου τους και την κατάθλιψη του πατέρα μου. Ερχόταν να μας δει και ήταν πραγματικά περίεργο γιατί δεν ήξερα ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος. Δεν ήξερα ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό ή χρώμα».

Όταν πήγε κολέγιο, τα προβλήματα εντάθηκαν. Ήταν τότε που διαγνώσθηκε με αγχώδης διαταραχή και κατάθλιψη εξαιτίας του bullying, όπως λέει. «Εξαιτίας όλων αυτών, για περίπου δυο χρόνια απομονώθηκα και αισθανόμουν παράξενα. Είναι δύσκολο να είσαι μόνος και να προσπαθείς να κατανοήσεις τι σου συμβαίνει».

ian

Πάντως, η ίδια ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, και εξηγεί πως ο πατέρας της καταβάλει πολύτιμες προσπάθειες ώστε να γεφυρώσει τις σχέσεις τους και απευθυνόμενη σε όσους βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις, έχει τη δική της συμβουλή: «Δεν είναι κακό να είσαι διαφορετικός, στην πραγματικότητα είναι πολύ γενναίο να είσαι ατρόμητος σε έναν κόσμο όπου όλοι προσπαθούν να είναι κάποιοι άλλοι».