Πήρε την σκυτάλη από τον πατέρα της, γνωστή Πατρινή που ζει στο Λονδίνο – Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΟΗ | dete

Πήρε την σκυτάλη από τον πατέρα της, γνωστή Πατρινή που ζει στο Λονδίνο - Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΟΗ

Την σκυτάλη από τον αείμνηστο πατέρα της φαίνεται πως παίρνει η Αγγελική Βελλοπούλου, κόρη του Βλάσση, έστω και αν ζει μόνιμα στο Λονδίνο. Τις τελευταίες ημέρες πρωτοστατεί στην πρωτοβουλία εκατοντάδων πολιών ώστε να μην γκρεμιστεί η κουκουναριά στην Αρόη. Γράφοντας: Δηλώνουμε την αντίθεσή μας στην αυθαίρετη και ανεύθυνη απόφαση της Επιτροπής "Ποιότητας Ζωής" του Δήμου Πατρέων να κόψει την αιωνόβια Κουκουναριά-τοπόσημο στην είσοδο της συνοικίας της Αρόης.
Η απόφαση είναι ενάντια στη γνώμη της Επιτροπής Αρχιτεκτονικού και Πολεοδομικού Ελέγχου (ΕΠΑΕ) που δεν εγκρίνει την κοπή του δέντρου.
Τα όργανα του Δήμου δεν έχουν εξετάσει καμία εναλλακτική λύση και αδιαφορούν για τη γνώμη των ειδικών και των πολιτών που αντιτίθενται στην κοπή ενός υγιούς δέντρου-μνημείου»! Είναι χαρακτηριστικό πως απαντώντας σε σχόλιο του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και bloggerΓιώργου Μόσχου πως «θα τρίζουν τα κόκκαλα του Βλάσση» έγραψε: «Ο Βλάσσης θα καθόταν μπροστά από την κουκουναριά και κανείς δεν θα τολμούσε να την κόψει»!