Πάτρα: O grand master του tae kwon do, Ky – Tu Dang, στα καλοκαιρινά camp του δήμου

08.08.2020 / 7:26
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
3580060

Τα παιδιά του καλοκαιρινού camp του Δήμου Πατρέων στην Πλαζ Αγυιάς είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να διδαχθούν τεχνικές του Tae Kwoν Do  από τον Grandmaster, Ky – Tu Dang. Ο κορυφαίος παγκόσμιος πρωταθλητής επισκέφθηκε το camp του Δήμου και μετέδωσε στα παιδιά τις γνώσεις και τις εμπειρίες  που τον οδήγησαν σε διεθνείς διακρίσεις και κατόπιν τους δίδαξε ασκήσεις αυτοάμυνας.

Ο βιετναμέζικης καταγωγής πρωταθλητής και πλέον μόνιμος κάτοικος Δανίας, προσέφερε ένα πρόγραμμα πλούσιο, διαδραστικό και εντυπωσιακό στο οποίο τα παιδιά αφομοίωσαν όλες τις πτυχές ενός δυναμικού και πνευματικού αθλήματος από έναν διεθνώς καταξιωμένο αθλητή.

Ο Ky – Tu Dang κατέχει 9 Dan, είναι γενικός επόπτης της παγκόσμιας ομοσπονδίας τεχνικών πρωταθλημάτων, τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Εκπαιδευτής Διεθνών Διαιτητών Τεχνικών Πρωταθλημάτων της ETU και της WTF, και προπονητής της Εθνικής Ομάδας Δανίας.

Τον Ky – Tu Dang συνόδευε η σύζυγός του, Πόπη Κουτρούτσου, που είναι επίσης, Ελληνίδα Πρωταθλήτρια του Tae Kwo Do, η μικρή τους κόρη Παολίνα, καθώς και ο προπονητής του Α.Σ. Λέων, Γιώργος Σταυρόπουλος.

Πάτρα: O grand master του tae kwon do, Ky - Tu Dang, στα καλοκαιρινά camp του δήμου

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα