Πάτρα: «Τρέμουν» τις κατολισθήσεις οι κάτοικοι στην Καρυά Πατρών- Τι καταγγέλλουν – ΦΩΤΟ

30.09.2020 / 6:45
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
3-11

Η καταγγελία των κατοίκων στην Καρυά Πατρών: Με το φόβο δυστυχήματος ζουν καθημερινά οι κάτοικοι που διαμένουν στην οδό Αλκμήνης στην Καρύα Πατρών. Η αδιαφορία του Δήμου στο αίτημα διαπλάτυνσης της οδού Αλκμήνης, συνεχίζεται για ακόμη μια χρονιά.

Οι κάτοικοι και η κοινότητα της περιοχής έχουν κινήσει όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στην περιοχή. Η ανταπόκριση του Δήμου Πατρέων είναι μηδαμινή, με αποτέλεσμα τις συνεχόμενες κατολισθήσεις στην συγκεκριμένη οδό.

Πλέον τα πράγματα μετά από τις πρόσφατες καταιγίδες έχουν γίνει ιδιαιτέρως επικίνδυνα, καθώς κομμάτια βράχων κρέμονται από μια κλωστή. Οι κάτοικοι με τον φόβο τους επερχόμενου δυστυχήματος και του αποκλεισμού τους, αναγκάζονται να παρκάρουν τα οχήματά τους στις κεντρικές οδούς και να διασχίζουν με τα πόδια την επικίνδυνη περιοχή.

Σε παλαιότερες κατολισθήσεις ο Δήμος απλά μάζεψε τους βράχους από τον δρόμο αδιαφορώντας για το αίτημα διαπλάτυνσης που έχει μεταβιβάσει η κοινότητα Ελικίστρας στον Δήμο για την συγκεκριμένη οδό, εδώ και χρόνια.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα