Πάτρα: Το τραγικό δρομολόγιο του από το λιμάνι έως την Ερμού – Δάκρυσαν έως και οι αστυνομικοί | dete

Πάτρα: Το τραγικό δρομολόγιο του από το λιμάνι έως την Ερμού - Δάκρυσαν έως και οι αστυνομικοί

Το περιπολικό της Αστυνομίας σταματά έξω από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης στην οδό Ερμού στην Πάτρα, λίγα λεπτά μετά τις 7:30 το βράδυ της Τρίτης...

Οι αστυνομικοί κατεβαίνουν και κατευθύνονται προς το πορτ-μπαγκάζ του υπηρεσιακού οχήματος.Είναι φανερό ότι οι άνδρες της Αστυνομίας είναι σοκαρισμένοι.

Σιωπηλοί. Βγάζουν ένα καροτσάκι... Δευτερόλεπτα μετά, βγάζουν από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου κρατώντας το τρυφερά στην αγκαλιά τους, ένα αγοράκι 4 μόλις ετών. Αμέσως καταλαβαίνει κάποιος ότι το παιδί έχει κινητικά προβλήματα. Τα ματάκια του έχουν μεγαλώσει... από την αγωνία, που θα πάει, τί θα κάνει, προσπαθεί να προσανατολίσει το βλέμμα του.

Η ζεστή αγκαλιά του αστυνομικού και τα λόγια του, καθησύχασαν τον μικρούλι, που βρήκε πάλι τη θέση στο καροτσάκι του. Τη σκηνή παρακολοθεί ο πατέρας του μικρού. Μόλις βγήκε και αυτός από το περιπολικό. Υγρό το βλέμμα, τί να κάνει τώρα;

Προσπάθησε με πλαστά έγγραφα και αγκαλιά το παιδί του, να ταξιδέψουν στην Ιταλία. Για μια καλύτερη ζωή. Για ένα καλύτερο μέλλον για τον μικρό. Ο έλεγχος στο Λιμάνι σταμάτησε τον Παλαιστίνιο πατέρα και τον 4χρονο γιο του. Και οι δύο οδηγήθηκαν με πολλή μεγάλη προσοχή και φροντίδα από τους Αστυνομικούς στην Ασφάλεια Πατρών, όπου θα ακολουθήσουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τη μεταφορά τους στην Αθήνα.