Πάτρα: Το παράκανε ο «γαλάζιος παπατζής»! ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΙΜΗΤΗ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΛΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙ | dete

Πάτρα: Το παράκανε ο «γαλάζιος παπατζής»! ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΙΜΗΤΗ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΛΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙ

Έχει ξεφύγει για τα καλά, ακόμη και για τα δεδομένα του ο γνωστότατος «γαλάζιος παπατζής» που λασπώνει τους πάντες και τα βάζει με όλους, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί.

Χωρίς υπερβολή, σαν να μην έχει άλλη δουλειά να κάνει, δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος στην τοπική Νέα Δημοκρατία που να μην έχει μπει στο στόχαστρο του. Κάνει τον τιμητή όλων, και διαβάλλει ιδιαίτερα όποιον δεν συμπαθεί, σπέρνοντας ζιζάνια.

Περισσότερο επικριτικός είναι για όσους έχουν τοποθετηθεί από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε πολιτικές θέσεις, κάποιους από τους οποίους τούς κατηγορεί ότι δεν είναι Νεοδημοκράτες. Λες και ήταν ή είναι υποχρεωμένοι να τού προσκομίσουν πιστοποιητικό Νεοδημοκρατικής νομιμοφροσύνης!

 

ΤΟΝ «ΕΦΤΙΑΞΕ» Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

Πάντως, ο ίδιος, από μόνος του, είναι μια… εξωφρενική περίπτωση. Χωρίς να διαθέτει σοβαρά τυπικά προσόντα «φτιάχτηκε» για τα καλά από τη Νέα Δημοκρατία, καθώς στο παρελθόν το κυβερνών κόμμα τον έβαλε σε μεγάλο δημόσιο οργανισμό και μάλιστα με παχυλή αμοιβή.

Στο βόλεμα του συνετέλεσε και το γεγονός ότι φρόντισε και χώθηκε στο περιβάλλον «γαλάζιου» πολιτικού, ο οποίος είχε αναλάβει κορυφαίο ρόλο σε κορυφαίο υπουργείο.

Ήταν κάτι που μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε, κυρίως γιατί ως χαρακτήρας δεν είχε και δεν έχει καμία σχέση με τον πολιτικό του οποίου παρουσιαζόταν σαν «εκλεκτός» του. Αλλά στην πραγματικότητα, για τους γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα, έκανε δήθεν τον «εξ απορρήτων» του, τροφοδοτώντας τον με διάφορα «πικάντικα» κουτσομπολιά.

 

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, φαίνεται ότι έχει και μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Πιστεύει ότι μετράει πολύ κομματικά και πως αν κατέβαινε στις επικείμενες εκλογές της ΝΟΔΕ θα σάρωνε.

«Τούς έχω για πρωινό» λέει δεξιά και αριστερά για τα πρόσωπα που ακούγονται ως πιθανοί υποψήφιοι για την προεδρία της, ενώ το ίδιο λέει και για γνωστό επιχειρηματία που αυτός τον θεωρεί φίλο του, αλλά δεν ξέρει τι τού σούρνει πίσω από την πλάτη του! Αν έχεις, όμως, τέτοιους φίλους, τι τους θέλεις τους εχθρούς;