Πάτρα: Το κτίριο του πρώην Λάγιου μετατρέπεται σε διοικητικό κέντρο της Μαρίνας

21.10.2020 / 4:55
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ceccqdnwll5ce4362d03808

Η δημοτική αρχή έχει κατηγορηθεί από τότε που ανέλαβε τη διαχείριση της Μαρίνας για το ότι δεν έχει κάνει τίποτα για τη βελτίωση και την ανάδειξή της.

Αρκετοί μάλιστα υποστηρίζουν ή αφήνουν να εννοηθεί ότι λόγω της πολιτικής της ιδεολογίας, αδιαφορεί για το θαλάσσιο τουρισμό και για τα οφέλη που μπορεί να φέρει αυτός στην οικονομία της Πάτρας.

Όμως να που έχει ξεκινήσει να δείχνει τις προθέσεις της για το «φιλέτο» αυτό της παραλιακής ζώνης που εδώ και αρκετά χρόνια (πριν το αναλάβει αυτή) μοιάζει εγκαταλελειμμένο ή τουλάχιστον δεν θυμίζει σε τίποτα την εικόνα μιας σύγχρονης Μαρίνας.

Η πρώτη κίνηση που έκανε η δημοτική αρχή είναι να δώσει στον πρώην αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Αγγελόπουλο, την ευθύνη για το θέμα.

Αφορά το πρώην Λάγιο, ένα χώρο εμβληματικό που είχε δοθεί προς ενοικίαση για την λειτουργία επιχειρήσεων εστίασης και που αποτελεί ένα ξεχωριστό σημείο αναφοράς για τη Μαρίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον χώρο αυτό πλέον η δημοτική αρχή δεν τον προορίζει για ενοικίαση και μάλιστα σε επιχειρήσεις εστίασης.

Σκοπεύει να το μετατρέψει σε διοικητικό κέντρο για την Μαρίνα, στεγάζοντας εκεί τις υπηρεσίες που θα πρέπει να προσφέρει ένας σύγχρονος λιμένας.

Ήδη οι διαδικασίες για το θέμα έχουν ξεκινήσει, όμως, υπάρχουν αρκετά γραφειοκρατικά εμπόδια, ανάμεσα σε υπηρεσίες και υπουργεία που θα πρέπει να ξεπεραστούν. Θα πάρει χρόνο το ζήτημα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα