Παρασκευή, 30.07.2021, 6:58 μμ

Πάτρα: Τέρμα οι ανεξέλεγκτες επισκέψεις στο ΠΓΝΠ – Απόλυτη εφαρμογή των μέτρων

04.08.2020 / 18:21
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
γκο 30

Θέμα έχει δημιουργηθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας με την τήρηση των μέτρων που έχουν εκδοθεί από την κυβέρνηση.

Παρά όμως την αύξηση των κρουσμάτων που υπάρχει στη χώρα και το διαφαινόμενο νέο κύμα επιδημίας που σύμφωνα με τους ειδικούς έρχεται, υπήρξαν αρκετά παράπονα για την μη τήρηση των μέτρων σε ότι αφορά την επισκεψιμότητα και τον αριθμό των συνοδών των ασθενών.

Σύμφωνα με τα παράπονα αυτά που έχουν γίνει από ανθρώπους που βρίσκονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, στο πλευρό ενός δικού τους που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, οι επισκέψεις στα δωμάτια των ασθενών συνεχίζονται κανονικά, στους ρυθμούς που υπήρχαν πριν από την εξαγγελία των μέτρων. Μάλιστα, υπάρχουν ώρες που οι θάλαμοι είναι γεμάτοι από επισκέπτες.

Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες αρκετοί από τους επισκέπτες στα δωμάτια των ασθενών, δεν φορούσαν καν μάσκα και δεν είχαν βάλει αντισηπτικό μπαίνοντας στους εσωτερικούς χώρους.

Μεταξύ των ασθενών υπάρχουν αρκετοί που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και που το ενδεχόμενο της προσβολής τους από τον ιό θα ήταν ίσως καταδικαστικό για τη ζωή τους.

Το θέμα έχει φτάσει στα γραφεία της 6ης ΥΠΕ, που σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται να πάρει μέτρα, πάντα σε συνεργασία με τη διοίκηση του νοσοκομείου, αλλά και το ειδικό συντονιστικό όργανο που υπάρχει για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

 

 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα