Πάτρα: Συνεχίζεται το «χάος» στη ΔΕΗ | dete

Πάτρα: Συνεχίζεται το «χάος» στη ΔΕΗ

Δεν είναι λίγα τα παράπονα που γίνονται από τους καταναλωτές και τους πελάτες της ΔΕΗ για τους τρόπους εξυπηρέτησης τους, τις μέρες μετά την άρση της καραντίνας.

Σύμφωνα με αρκετούς καταναλωτές – πελάτες που είχαν την… ατυχία να πάνε στα γραφεία της ΔΕΗ για να τακτοποιήσουν κάποιες από τις υποχρεώσεις τους, η ταλαιπωρία είναι μεγάλη και οι ώρες αναμονής πολλές.

Οι πελάτες μπαίνουν ένας – ένας, σύμφωνα με τους προβλεπόμενους κανονισμούς, είτε στο γραφεία των διακανονισμών και των πληροφοριών, είτε στην αίθουσα που βρίσκονται τα ταμεία, όμως στους εξωτερικούς χώρους, τα μέτρα δεν τηρούνται.

Ο ένας είναι πάνω στον άλλον, προκειμένου να μην χάσει την σειρά του, δεν φορούν μάσκες , ενώ υπάρχει και ένας υπάλληλος από την εταιρεία φύλαξης με την οποία συνεργάζεται η ΔΕΗ, που ρωτάει κάθε φορά τον καθένα τι δουλειά έχει και βρίσκεται εκεί.

Κάτι που φέρνει σε δύσκολη θέση τους πελάτες που είναι υποχρεωμένοι να περάσουν από… ανάκριση, περιμένοντας ταυτόχρονα στην «ουρά».

Αφήστε που πολλοί από αυτούς μπορεί να χρωστούν κάποια χρήματα και έτσι είναι αναγκασμένοι να το πουν δημόσια, στον σεκιούριτι που επίμονα ρωτά.