Πάτρα: Στα Αραχωβίτικα «ψάχνουν» αυτούς που κατήγγειλαν!

15.08.2020 / 11:41
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
araxobitika xarths

Από δύο καταγγελίες, μία επώνυμη και μία ανώνυμη, ξεκίνησε ο έλεγχος της Κτηματικής Υπηρεσίας στα Αραχωβίτικα. Η υπηρεσία δεν μπορούσε, ακόμα και αν ήθελε, να κλείσει τα μάτια και για αυτό συγκρότησε συνεργεία που έκαναν τρεις αυτοψίες στον αιγιαλό και την παραλία.
Η πρώτη καταγγελία έγινε από πολίτη (επώνυμα). Η ανώνυμη καταγγελία έγινε στο Λιμενικό Σώμα (Ρίο) και αφορούσε τον αιγιαλό σε μήκος περίπου 800 μέτρων. Στη συνέχεια, το λιμενικό την απηύθυνε στην Κτηματική Υπηρεσία, η οποία στην αποτύπωση και τη σύνταξη των τεχνικών διαγραμμάτων επέκτεινε τον έλεγχο σε άλλα διακόσια μέτρα (συνολικά ένα χιλιόμετρο).Συνεχίζεται η προσπάθεια εντοπισμού και άλλων φερόμενων ιδιοκτητών σε παραθαλάσσια ακίνητα που φαίνεται από τις αυτοψίες να έχει παραβιαστεί η καθορισμένη οριογραμμή του αιγιαλού και της παραλίας. Γι’ αυτό και η Κτηματική Υπηρεσία έχει ζητήσει εγγράφως τη συνδρομή της τοπικής κοινότητας.
Οσοι φερόμενοι ιδιοκτήτες έχουν εντοπιστεί, έλαβαν ειδοποιητήρια να παρουσιαστούν σε ακρόαση από την Κτηματική το πρώτο δεκαήμερο του ερχόμενου Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα