Πάτρα: Σε λίγες εβδομάδες… έρχεται το «Biancο»!

01.08.2020 / 10:13
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
bianko

Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετές μέρες το κτίριο της Ρήγα Φεραίου, στη συμβολή του πεζοδρόμου με την Κανάρη, στο κέντρο της Πάτρας. Κι η αλήθεια είναι ότι έχουν κάνει αίσθηση σε αρκετούς Πατρινούς που περνούν από το σημείο. Κάτι καινούριο ετοιμάζεται στο κτίριο που στέγαζε κάποτε το «H2O» και το «BB King». Και παλαιότερα, το «Telonio». Σύμφωνα με τα όσα μάθαμε μέσα από έγκυρες πληροφορίες οι εργασίες που γίνονται στο κτίριο αφορούν την δημιουργία ενός νέου bar restaurant.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το brand της νέας επιχείρησης που ετοιμάζεται να ανοίξει εκεί θα ονομάζεται «Bianco», ενώ πίσω από το επενδυτικό εγχείρημα βρίσκεται ένας επαγγελματίας που τα τελευταία χρόνια έχει μία πετυχημένη πορεία σε άλλον επαγγελματικό χώρο, ωστόσο, γνωρίζει καλά την εστίαση, αφού δούλευε για πολλά χρόνια σε γνωστά νυχτερινά μαγαζιά της Πάτρας.
Οι εργασίες στο κτίριο συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς–κάτι που εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς περνώντας από το σημείο– με σκοπό το νέο κατάστημα να είναι έτοιμο να λειτουργήσει στις αρχές του φθινοπώρου, καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα