Πάτρα: Σεμινάρια κινηματογράφου «Ντύσου Σκηνοθέτης»

19.09.2020 / 12:47
sknhothesia

Στο πλαίσιο του «Καλοκαιρινού Φεστιβάλ Καρναβαλιού» που θα υλοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, από τις 21 έως τις 27 Σεπτεμβρίου, με αφορμή το πρόγραμμα Sparc και χρηματοδοτείται από το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία – Interreg Greece – Italy 2104 – 2020», θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια Κινηματογράφου με σκοπό την εκπαίδευση καρναβαλιστών, κατά την εβδομάδα του Sparc, για τη δημιουργία ταινιών με χρήση κινητού ή dslr με τίτλο «Το δικό μου Καρναβάλι».

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας προσκαλεί τους συμμετέχοντες στα καρναβαλικά πληρώματα (ένας από κάθε πλήρωμα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι 30 άτομα) να λάβουν μέρος στο σεμινάριο το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αγορά Αργύρη από την Τρίτη 22 έως Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου και ώρες 16:00-19:00 (Α΄ γκρουπ) και 19:00-22:00 (Β΄ γκρουπ).

Τα μαθήματα του σεμιναρίου είναι Σενάριο-Σκηνοθεσία- Φωτογραφίας- Μοντάζ- Πρακτικές Ασκήσεις από εξειδικευμένους κινηματογραφιστές. Είναι 4 τρίωρα (ένα κάθε ημέρα) για κάθε γκρουπ και όσοι συμμετέχουν δεν χρειάζεται να έχουν προηγούμενη εμπειρία.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα