Πάτρα- Σήμερα: Το πάρτι των χωρισμένων – Από φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών | dete

Πάτρα- Σήμερα: Το πάρτι των χωρισμένων - Από φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών

Ποιος είπε ότι οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουν ποτέ; Φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών ετοιμάζονται εδώ και μέρες να διαψεύσουν αυτό που λέει και το δημοφιλές λαϊκό άσμα, διοργανώνοντας απόψε, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, πάρτι σε γνωστό club της Πάτρας!

Το κάλεσμα τους απευθύνεται σε όσες και όσους χώρισαν και νιώθουν το απογοητευτικό αίσθημα της μοναξιάς, η οποία σήμερα, που είναι η γιορτή των ερωτευμένων, θα φαντάζει ακόμη μεγαλύτερη, αλλά και σε όσους θέλουν να κάνουν χαβαλέ με την ημέρα των ερωτευμένων και να περιπαίξουν τα γνωστά εορταστικά «δρώμενα» της ημέρας.

Σε σχετική ανάρτηση τους στο Facebook, που ήδη την έχουν διαβάσει εκατοντάδες (χωρισμένοι;) κάνοντας και τα ανάλογα likes, με τίτλο «Ανομολόγητα Πανεπιστημίου Πατρών *Πάτρα η πόλη της καρδιάς μας». γράφουν τα εξής:

«Έχεις βαρεθεί να βλέπεις ερωτευμένα ζευγαράκια στον δρόμο; Έχεις κουραστεί να σε παρατάει ο/η φίλος/η σου για να βγει με την/τον πολυαγαπημένη/ο του/της; Νιώθεις τύψεις που θα είσαι μόνος/η την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Σε καταλαβαίνουμε ή καλύτερα σε νοιώθουμε..!

Έλα και εσύ να παρτάρεις στο απόλυτο φοιτητικό event χωρισμένων. Μια βραδιά γεμάτη μουσικές, νταλγκάδες, καψούρα, πόνο, νοσταλγία, ζήλια και αγάπη, πολύ αγάπη..! Αυτή που χάσαμε αλλά και αυτή που ψάχνουμε!!!»

Η είσοδος κοστίζει τρία ευρώ και οι πόρτες του club θα ανοίξουν στις 11 το βράδυ. Όσες και όσοι χωρίσατε πρόσφατα και είστε στην αναζήτηση μιας νέας αγάπης, ή απλά θέλετε να κάνετε χαβαλέ και να τα… σπάσετε με άλλα χαρούμενα μπακούρια που δεν έχουν και σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Βαλεντίνο και την παρέα του, προσέλθετε.

Άλλωστε, όπως λένε πολλοί, ο έρωτας μόνο με έρωτα περνάει. Εκείνες κι εκείνοι που το λένε, κάτι θα ξέρουν….