Πάτρα-Ρίο: Τι φταίει και πέφτει η πίεση στην υδροδότηση; Ξεκινάει η διάγνωση

03.08.2020 / 7:15
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
CACHE_650X650_1_587662
Εκτεταμένους ελέγχους με ειδικά μέσα, σε όλο το δίκτυο ύδρευσης της Δημοτικής Ενότητας στο Ρίον, πραγματοποιούν  σήμερα Δευτέρα συνεργεία της ΔΕΥΑ Πάτρας. Ο έλεγχος θα αφορά εκτεταμένη διαρροή νερού η οποία θα μπορεί προέρχεται είτε από φθορά στο δίκτυο είτε από άλλες παρεμβάσεις σε δίκτυο και υδρόμετρα.

 

Στόχος των ελέγχων θα είναι προκείμενου να εντοπιστεί η πηγή του προβλήματος με την προβληματική υδροδότηση και τις συνεχείς διακοπές νερού που παρατηρούνται σε περιοχές του Ρίου, εδώ κι ένα μήνα.

 

Για τις ανάγκες των ελέγχων θα υπάρξει πλήρης διακοπή υδροδότησης σήμερα Δευτέρα, από τις 9:00 το πρωί έως και τις 3.00 το μεσημέρι. “Η ΔΕΥΑΠ θα προβεί σε προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης την Δευτέρα 3/8/2020 από 09:00-15:00 η οποία θα επηρεάσει όλο το Δημοτικό Διαμέρισμα Ρίου και την περιοχή του Καστελοκάμπου που περικλείεται από τις οδούς Καστελλοκάμπου-Σταυροπούλου-Φέγγου-Ακτογραμμή” αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση στην οποία επισημαίνεται ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για μείωση του χρόνου διακοπής.
“Μετά τον έλεγχο από τη ΔΕΥΑΠ θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε για το πρόβλημα που ταλαιπωρεί εδώ και καιρό περιοχές του Ρίου, με βάση και τις διαβεβαιώσεις που έχουμε από τη ΔΕΥΑ Πάτρας” δήλωσε   ο αντιδήμαρχος της ΔΕ του Ρίου Ευάγγελος Κατσακούλης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα