Πάτρα – Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 26χρονος που συνελήφθη για την επίθεση με μαχαίρι σε βάρος 27χρονου στην Ηφαίστου | dete

Πάτρα - Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 26χρονος που συνελήφθη για την επίθεση με μαχαίρι σε βάρος 27χρονου στην Ηφαίστου

Στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί οδηγήθηκε την Πέμπτη ο 26χρονος που συνελήφθη για την επίθεση με μαχαίρι σε βάρος 27χρονου, στην Ηφαίστου, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Τελικά με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 26χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο συνήγορος υπεράσπισής του Χρήστος Τσόλκας δήλωσε πως έκανε ότι μπορούσε.

Την Τετάρτη οδηγήθηκαν στον ανακριτή για να απολογηθούν oι τρεις ανήλικοι νεαροί που συνελήφθησαν για ηθική αυτουργία. Τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. και θα πρέπει να παρουσιάζονται μια φορά το μήνα σε κοινωνική δομή του Δήμου Πατρέων.

Το επεισόδιο είχε σημειωθεί το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στις σκάλες της Γεροκωστοπούλου. Στο σημείο τραυματίστηκε ένας 27χρονος θαμώνας καφέ από τον 26χρονο Αλβανό υπήκοο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το θύμα της επίθεσης φέρεται να μίλησε στη 16χρονη και τα δύο αγόρια που τη συνόδευαν, διαπληκτίστηκαν μαζί του. Οι ανήλικοι στη συνέχεια φώναξαν τον 26χρονο αλβανικής καταγωγής ο οποίος με αιχμηρό αντικείμενο τραυμάτισε στον θώρακα τον 27χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας έχει διαφύγει από τον κίνδυνο.

Εκτός από τους ανήλικους σε πρώτη φάση συνελήφθησαν και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας τους, ενώ αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθεροι με προφορική εντολή.