Πάτρα: Προφυλακίστηκαν τα δύο αδέλφια και η γυναίκα για τη διακίνηση κοκαϊνής | dete

Πάτρα: Προφυλακίστηκαν τα δύο αδέλφια και η γυναίκα για τη διακίνηση κοκαϊνής

Το δρόμο για τις φυλακές πήραν το απόγευμα της Πέμπτης οι δύο άνδρες και μια 25χρονη που κατηγορούνται για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης στην Πάτρα. Ο τέταρτος κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι άνδρες, ηλικίας 33, 32 και 31 ετών αντίστοιχα, καθώς και μία γυναίκα 25 χρόνων, απολογήθηκαν νωρίτερα ενώπιον της Δικαιοσύνης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τέσσερις  είχαν διακινήσει τους τελευταίους επτά μήνες περισσότερα από 1.300 γραμμάρια κοκαΐνης.

Επίσης, σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις ίδιες έρευνες προέκυψε ότι τα μέλη της σπείρας είχαν αναπτύξει διακριτούς ρόλους και συγκεκριμένα ο 33χρονος ήταν ο αρχηγός και παράλληλα διακινητής των ναρκωτικών, οι άλλοι δύο άνδρες είχαν αναλάβει τη διακίνηση των ναρκωτικών, ενώ η 25χρονη είχε το ρόλο του αποθηκάριου και του ατόμου που έλεγχε τα έσοδα της σπείρας. Ακόμη, η 25χρονη είχε αναλάβει την απόκρυψη των δόσεων κοκαΐνης και κρατούσε σημειώσεις σε βιβλίο για τις ποσότητες που διακινούσαν και τις τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες από την πλευρά τοξικομανών.

Στο μεταξύ, σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια και στα αυτοκίνητα των μελών της σπείρας, καθώς και σε χώρους αποθήκευσης, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν μεταξύ άλλων 47,8 γραμμάρια κοκαΐνης, 7,4 γραμμάρια άγνωστης ουσίας σε κρυσταλλική μορφή, δύο περίστροφα, μια επαναληπτική καραμπίνα, 181 φυσίγγια, ένα μαχαίρι τύπου ματσέτα, μια σιδερογροθιά, ένα πτυσσόμενο γκλοπ, ένα φορητό ασύρματο, τέσσερις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, κ.α.