Παρασκευή, 9.12.2022, 1:36 μμ

Πάτρα: «Πονοκέφαλος» η ινχηλάτηση των επαφών της μητέρας με κορωνοϊό- Μεγάλη η ανησυχία

17.09.2020 / 4:44
αρχείο-λήψης-1-2

«Πονοκέφαλος» για τις αρχές η υπόθεση με την μητέρα στην Πάτρα, εργαζόμενη σε νοσοκομείο, η οποία βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό ενώ συμμετείχε στην κατάληψη στο σχολείο του γιου της, όπως έγραψε το dete.gr. Και αυτό διότι η ιχνηλάτηση των επαφών της αλλά και η εκτίμηση για το εύρος της διασποράς είναι αδύνατη.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει ανησυχία για τρία σχολεία. Το 2ο Λύκειο, το Λύκειο του μαθητή που μπήκε στο αυτοκίνητο της μητέρας αλλά και για το σχολείο όπου εργάζεται ο πατέρας του μαθητή του 2ου Λυκείου.

Όπως πληροφορείται το thebest.gr σε καραντίνα είναι 7 μαθητές και ένα καθηγητής του 2ου Λυκείου με τους οποίους ήρθε σε επαφή η μητέρα. Επίσης σε τεστ έχει υποβληθεί και ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος επίσης είναι εκπαιδευτικός σε Λύκειο της Πάτρας.

Σε καραντίνα είναι και ο πατέρας του παιδιού είναι εκπαιδευτικός όπως λέει   ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, Ανδρέας Ζέρβας. Σύμφωνα με τον ίδιο σε καραντίνα είναι και ένας μαθητής από άλλο Λύκειο που μπήκε στο αυτοκίνητο της μητέρας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα