Πάτρα: Ποιο restart επιχειρήσεων;

02.08.2020 / 12:47
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
plateia Georgiou

Με νύχια και με δόντια κρατούνται οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Πάτρας όρθιες, ελπίζοντας ότι από τους επόμενους μήνες και μετά, κάτι θα αλλάξει και ότι η κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού δεν θα κρατήσει τόσο όσο προβλέπουν οι ειδικοί.
Ορισμένοι βέβαια από αυτούς μιλούν ένα restart της επιχειρηματικότητας που θα ξεκινήσει δειλά– δειλά από τον Σεπτέμβρη και μετά και θα συνεχιστεί με αργό, αλλά σταθερό τρόπο τους επόμενους μήνες.
Το restart αυτό, ασφαλώς, δεν το αισθάνονται και κυρίως δεν το βλέπουν στον ορίζοντα οι παράγοντες της πραγματικής αγοράς και της τοπικής οικονομίας, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες που έχουν ένα μαγαζί που παλεύουν για αυτό, μένοντας εκεί μέσα για ώρας και περνώντας το μεγαλύτερο ίσως μέρος της ζωής τους. Είναι ώρες που γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να τις πληρωθούν από πουθενά. Υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι καταστηματάρχες, ανάλογα φυσικά με τον κλάδο και την υπηρεσία που προσφέρουν, όπως για παράδειγμα τα ζαχαροπλαστεία που και αυτά περνούν μία σημαντική κρίση, βλέποντας την κίνηση τους να έχει μειωθεί κατακόρυφα. Σε αυτούς αν τούς πεις για restart της επιχειρηματικότητας, με την αναδουλειά που έχει πέσει, θα νομίζουν ότι μάλλον τούς κοροϊδεύεις.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα