Πάτρα: Ο επιχειρηματίας δεν έχει πάει ποτέ στη Σλοβακία- Βρέθηκε όμως να ... διατηρεί εκεί επιχείρηση!

Ο Πατρινός επιχειρηματίας έλαβε στις αρχές Δεκεμβρίου μια επιστολή από την Σλοβακία. Οταν το κείμενο μεταφράστηκε στα Ελληνικά διαπίστωσε ότι τον καλούσε η εφορία της χώρας να δώσει εξηγήσεις σχετικά με ατομική επιχείρηση που εμφανιζόταν να έχει.
Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε έναν αγώνα προκειμένου να αποδείξει ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Ολα φαίνεται να έχουν ξεκινήσει από διαρροή μέσω διαδικτύου προσωπικών στοιχείων του σε άτομα που δεν έπρεπε…
Η επιστολή της φορολογικής υπηρεσίας έφτασε στα χέρια του επιχειρηματία μια επιστολή από τη φορολογική υπηρεσία της Σλοβακίας.
Του ζητούν να εμφανιστεί στις 15 Ιανουαρίου 2018 ενώπιον στελέχους της υπηρεσίας, προκειμένου να δώσει τα στοιχεία εταιρείας στην οποία εμφανίζεται να είναι ιδιοκτήτης.
Από τη μετάφραση του κειμένου, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πελοπόννησος". προκύπτει ότι ίδρυσε εταιρεία μαζί με μια Σλοβάκα υπήκοο τον Μάρτιο του 2017. Ενα μήνα αργότερα, η «συνεταίρος» εμφανίζεται να αποχωρεί από την εταιρεία και να μένει μόνος στην κεφαλή της εταιρείας ο πατρινός επιχειρηματίας.