Πάτρα: Οι γονείς του μικρού αγοριού ευχαριστούν την ομάδα ΔΙΑΣ, το ΕΚΑΒ και το Καραμανδάνειο | dete

Πάτρα: Οι γονείς του μικρού αγοριού ευχαριστούν την ομάδα ΔΙΑΣ, το ΕΚΑΒ και το Καραμανδάνειο

Η είδηση με το αγοράκι που έχασε τις αισθήσεις του στον δρόμο της Κορίνθου, στο ύψος της Καποδιστρίου, παραμονή της Πρωτοχρονιάς και η άμεση κινητοποίηση που επέδειξαν οι αστυνομικοί και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ για την διάσωση του μικρού παιδιού, έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα.

Σε ένα περίπου λεπτό το ασθενοφόρο που παρέλαβε το αγοράκι μαζί με την έγκυο μητέρα του έφτασε από την Κορίνθου στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο και το παιδάκι που, σύμφωνα με τους γιατρούς, λιποθύμησε από πυρετικούς σπασμούς, είναι πλέον καλά και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Το αγοράκι 21 μηνών πήρε εξιτήριο από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο και είναι πλέον στο σπίτι του. Οι γονείς του μικρού Γιωργάκη (έτσι λένε το παιδάκι) με επιστολή τους στα ΜΜΕ της Πάτρας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν άπαντες για την άμεση παρέμβαση και την φροντίδα που επέδειξαν στο μικρό τους αγόρι.

Συγκεκριμένα αναφέρουν: "Οι γονείς του μικρού αγοριού, Θανάσης Σερέτης και Νίκη Παναγιωτοπούλου, θέλουμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και τα μέλη του πληρώματος του ΕΚΑΒ που μαζί με την γιατρό έδρασαν άμεσα και βοήθησαν αποφασιστικά στην διάσωση του παιδιού. 

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ καταφέρνοντας με συντονισμένες κινήσεις να ανοίξουν τον δρόμο για να περάσει το ασθενοφόρο βοήθησαν ώστε να φτάσει το αγοράκι μας στο νοσοκομείο, ενώ τα μέλη του πληρώματος του ΕΚΑΒ που έφτασαν άμεσα στο σημείο, έδειξαν από την αρχή επαγγελματική και κοινωνική ευσυνειδησία, κάνοντας τα δέοντα. 

Ευχαριστούμε επίσης το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων που βοήθησαν με τις επιστημονικές τους γνώσεις και το ανθρώπινο ενδιαφέρον τους στην θεραπεία του παιδιού, παρέχοντας τις υπηρεσίες και την φροντίδα τους κατά την διάρκεια της νοσηλείας, με αποτέλεσμα όλα να πάνε καλά. Τους ευχαριστούμε και πάλι όλους μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας".