Πάτρα: Οι αρνητές της μάσκας κυκλοφορούν υπεύθυνη δήλωση για τους εκπαιδευτικούς!

14.09.2020 / 17:06
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
γκο-24-8

Μια υπεύθυνη δήλωση κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και στα social media τις τελευταίες ώρες από τους αρνητές της χρήσης της μάσκας στα σχολεία.

Σύμφωνα με αυτή οι γονείς καλούνται να υποχρεώσουν τους εκπαιδευτικούς, δασκάλους και καθηγητές, να υπογράψουν ότι η χρήση της μάσκας δεν θα προκαλέσει πρόβλημα στα παιδιά τους και ότι σε αντίθετη περίπτωση αποδέχονται κάθε ποινική ευθύνη και κύρωση.

Οι αρνητές της μάσκας καλούν μάλιστα τους γονείς να πάνε στα σχολεία όλων των βαθμίδων με αυτή την υπεύθυνη δήλωση τα χέρια τους και να απαιτήσουν από τις διευθύνσεις των σχολείων ή τους εκπαιδευτικούς να την υπογράψουν.

Πάντως, θυμίζουμε ότι οι ειδικοί έχουν μιλήσει για αυτό το θέμα και ήταν ξεκάθαροι. Η μάσκα δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα στα παιδιά, πόσο μάλλον υγείας.

Άλλωστε, από τα λόγια που είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων φάνηκε ότι το σχέδιο της κυβέρνησης για την προστασία των σχολικών κοινοτήτων από τον κορωνοϊό στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά στη χρήση της μάσκας.

Χωρίς τη μάσκα τα παιδιά λαμβάνοντας υπόψη τις μικρές αίθουσες, τον μεγάλο αριθμό μαθητών και την κατάσταση των σχολικών κτιρίων, είναι μάλλον απροστάτευτα.

Οπότε το κίνημα των αρνητών της χρήσης της μάσκας υπάρχει περίπτωση να πετύχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκει.

Να αναφέρουμε ότι αυτή η υπεύθυνη δήλωση κυκλοφορεί και στα social media Πατρινών, όμως μέχρι ώρας, κανένας γονιός δεν φαίνεται ότι έχει πάει στο σχολείο των παιδιών του, κρατώντας την στα χέρια. Πάλι καλά.

 

 Πάτρα: Η υπεύθυνη δήλωση των «αρνητών» γονέων της χρήσης της μάσκας στα σχολεία

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα