ΒΙΝΤΕΟ- Πάτρα: Βροχή 25 μολότοφ εναντίον αστυνομικών στο τέλος της πορείας για τον Αλέξη-Παραλίγο να λαμπαδιάσουν Ι.Χ.

Αντιεξουσιαστές έριξαν μολότοφ (πάνω από 25 σύμφωνα με τις εκτιμήσεις) στην Κορίνθου στο υψος της Ερμού εναντίον αστυνομικών, ενώ προκάλεσαν φθορές σε αυτοκίνητα. Με τη χρήση πυροσβεστήρων κατέσβησαν αστυνομικοί τις φωτιές που προκλήθηκαν απο τη ρίψη μολότοφ επί της οδού Ερμού και έτσι αποφεύχθηκε ο κίνδυνος να γίνουν παρανάλωμα του πυρός σταθμευμένα οχήματα και δίκυκλα.

Επίθεση με μολότοφ στην Αστυνομία στην Ερμού – Σε εξέλιξη η πορεία για τον Γρηγορόπουλο

Ξεκίνησε πριν από λίγο η πορεία στη  μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Αυτη στη στιγμή η πορεία βρίσκεται στην Κορίνθου. Ο κύριος όγκος της πορείας στην οποία συμμετέχουν μαθητές, φοιτητές, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και η Λαϊκή Ενότητα αριθμεί περί τα 300 άτομα. Ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής ομάδα περίπου 60 ατόμων με κουκούλες και σακίδια και στην ουρά της βρίσκεται άλλη ομάδα αντιεξουσιαστών.

 

Επί ποδός βρίσκεται το σύνολο του προσωπικού των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, ενόψει των διαδηλώσεων στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Σε λίγο ξεκινάει πορεία με σημείο εκκίνησης το πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών, στην οδό Κορίνθου. Σε αυτή  θα συμμετάσχουν μαθητές, φοιτητές, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και η Λαϊκή Ενότητα.

Αυτή την ώρα περίπου 60 άτομα έχουν συγκεντρωθεί έξω από το πρώην Παράρτημα.