Πάτρα: Νέο ξεκίνημα για την Ασπασία Ρηγοπούλου

04.10.2020 / 13:42
aspasia

Η καλή Πατρινή γιατρός Ασπασία Ρηγοπούλου, που έχει αποσπαστεί από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας στον «Αγ. Ανδρέα», έγραψε στο fb: «Είναι σημαντικό σε ένα καινούργιο ξεκίνημα και σε ένα δύσκολο εγχείρημα,όπως είναι η πλήρης λειτουργία του νέου Μαγνητικού Τομογράφου του «Αγίου Ανδρέα» όπου έχω αποσπαστεί τους τελευταίους μήνες, να συνεργάζομαι με εξαιρετικούς συναδέλφους με επικεφαλής τον διευθυντή του Τμήματος Πάνο Ανδρικάκο. Ακόμα πιο σημαντικό είναι, όμως, να έχεις διοικητικούς παράγοντες που στηρίζουν το κάθε σου βήμα και ανταποκρίνονται άμεσα στην επίλυση κάθε προβλήματος που προκύπτει.

Ως εκ τούτου, οφείλω ιδιαίτερη αναφορά στον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Γιάννη Καρβέλη, ο οποίος με την πρόσφατη επίσκεψή του έδειξε το έμπρακτο ενδιαφέρον του. Και φυσικά στον διοικητή του νοσοκομείου Ηλία Θεοδωρόπουλο όπως και στον αναπληρωτή διοικητή Παναγιώτη Δημόπουλο, που τρέχουν για εμάς πριν από εμάς!

Η παρουσία τους και η παρεμβατικότητά τους κάνει πιο εύκολη τη δύσκολη καθημερινότητά μας και μας δίνει ώθηση να αγωνιζόμαστε για το άριστο για τους ασθενείς μας».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα