Πάτρα: Μόλις που περνούν τη βάση οι οίκοι ανοχής! | dete

Πάτρα: Μόλις που περνούν τη βάση οι οίκοι ανοχής!

Μέτριες φαίνεται ότι εξακολουθούν να είναι οι υπηρεσίες που προσφέρουν οι οίκοι ανοχής στην Πάτρα, αν κρίνουμε από την αξιολόγηση που κάνουν οι πελάτες τους στο διαδίκτυο.
Αυτή συνεχίζει να καταγράφει «χαμηλές πτήσεις», όπως συνέβαινε και στην προ καραντίνας περίοδο.
Φαίνεται, λοιπόν, ότι το lockdown που επιβλήθηκε και στους οίκους ανοχής, δεν στάθηκε ικανό να επιφέρει την αναβάθμιση των υπηρεσιών τους.
Έτσι, στους περισσότερους δείκτες, τα «ροζ σπίτια» της αχαϊκής πρωτεύουσας μόλις που περνούν τη βάση, καθώς με άριστα το 10 πιάνουν ως επί το πλείστον το 6, ενώ βαθμοί όπως το 8 ή το 9 είναι άφαντοι. Απόδειξη ότι το επίπεδο τους δεν κρίνεται ικανοποιητικό από τους πιστούς των ναών του σεξ.
Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι μπορεί η κυριαρχία του διαδικτύου να έχει αλλάξει τα δεδομένα και σε ό, τι αφορά τον αγοραίο έρωτα, με πολλές νέες κοπέλες (ακόμη και της διπλανής πόρτας, όπως συνηθίζουμε να λέμε) να έχουν μπει στο παιχνίδι, ωστόσο οι οίκοι ανοχής παραμένουν μια σταθερή αξία για τους λάτρεις του είδους.
Ως εκ τούτου, έχουν τους παραδοσιακούς πελάτες τους, που φροντίζουν να τούς επισκέπτονται τακτικά, γνωρίζοντας απέξω κι ανακατωτά τις εργαζόμενες κοπέλες, τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους, ενώ είναι αυτοί που αξιολογούν αναλόγως και όσα κορίτσια κάνουν το ντεμπούτο τους.
Επομένως, πώς να μην βαθμολογήσουν και τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους; Και όχι τίποτα άλλο, αλλά οι βαθμοί που δίνουν στους οίκους ανοχής της Πάτρας κυμαίνονται μεταξύ 5 και 6, ακόμη και στην καθαριότητα των χώρων!
Στον πίνακα που ακολουθεί, είναι καταγεγραμμένοι η σχετική ανά κατηγορία, αξιολόγηση για δύο ναούς του σεξ.

Οι επιδόσεις των «ροζ» σπιτιών με αριθμούς

1) Γενική εικόνα
6.0

Εμφάνιση κοπέλας
6.5

Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.6

Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.1

Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.1

Σχέση αξίας/κόστους

5.6

2) Γενική εικόνα
6.3

Εμφάνιση κοπέλας
6.5

Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.6

Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.1

Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0

Σχέση αξίας/κόστους
6.1