Πάτρα: Μπαράζ συλλήψεων αλλοδαπών στο λιμάνι

18.08.2020 / 5:31
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
limeniko

Στη σύλληψη ενός 28χρονου αλλοδαπού, προέβησαν, απογευματινές ώρες της 15/08/2020, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβαση σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Επίσης, στη σύλληψη ενός 33χρονου αλλοδαπού, προέβησαν, απογευματινές ώρες της 16/08/2020, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβαση σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Ακόμα, στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 29 και 32 ετών προέβησαν, απογευματινές ώρες της 15/08/2020, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, κατελήφθη η 32χρονη να αποπειράται να εξέλθει παράνομα της χώρας με τη συνέργεια του 29χρονου, ο οποίος την συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί της, επιδεικνύοντας για λογαριασμό της ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο.

Τέλος, στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 34 και 25 ετών προέβησαν, απογευματινές ώρες της 16/08/2020, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, κατελήφθη ο 25χρονος να αποπειράται να εξέλθει παράνομα της χώρας επιδεικνύοντας ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο με τη συνέργεια του 34χρονου, ο οποίος τον συνόδευε και επρόκειτο να ταξιδέψει μαζί του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν όλα τα ανωτέρω έγγραφα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα