Πάτρα: Μια μέρα μόνο και στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή

04.09.2020 / 17:47
dav

Το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» στη Πάτρα, όπως και σε όλη την Ελλάδα, προσαρμόζει τις εκδηλώσεις του, το χώρο διεξαγωγής του καθώς και το πρόγραμμα του, για να προφυλαχθεί σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες ην υγεία των μελών και φίλων του Κόμματος και της ΚΝΕ.

Η μαζική συμμετοχή της νεολαίας της πόλης της Πάτρας στο Φεστιβάλ «θα δώσει αποφασιστική απάντηση στην κυβέρνηση, το κράτος και το σύστημα, που της κουνάνε το δάχτυλο, για να κρύψουν τις εγκληματικές ευθύνες τους. Να στείλει δυναμικό μήνυμα “οργανωμένης απειθαρχίας” στη βαρβαρότητα που ζούμε, στη χρεοκοπημένη πολιτική εξυπηρέτησης των λίγων σε βάρος των πολλών!», αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι φετινές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τελικά στο Παμπελοποννησιακό στάδιο (και όχι στο Νότιο Πάρκο), σε μία μόνο ημέρα αντί για δύο, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020, με ώρα έναρξης 9 μ.μ.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

·       Ομιλία από τον Κύριλλο Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

·       Συναυλία- αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο με τους Κώστα Θωμαΐδη και Γιώργο Μεράντζα.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί ακολουθώντας τα υγειονομικά μέτρα που προβλέπονται και για τις εκδηλώσεις του κεντρικού Φεστιβάλ:

Η πρόσβαση στους χώρους του Φεστιβάλ θα γίνεται ελεγχόμενα από τις εισόδους του σταδίου, με τις “πύλες” του Φεστιβάλ να ανοίγουν 2 ώρες νωρίτερα από την καθορισμένη ώρα έναρξης του προγράμματος, για την αποφυγή συγχρωτισμού και τη διευκόλυνση της ροής. Αντίστοιχα και η αναχώρηση θα γίνεται τμηματικά, με τον ίδιο τρόπο.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ οι επισκέπτες του θα το παρακολουθούν αποκλειστικά καθιστοί, με τις απαραίτητες αποστάσεις.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο, έξοδο και κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Κατά την είσοδο των επισκεπτών στο Φεστιβάλ θα γίνεται θερμομέτρηση, ενώ θα υπάρχουν και αντισηπτικά ανά μικρές αποστάσεις.

Μέλη της ΚΝΕ θα φροντίζουν για τη ροή του κόσμου, την τήρηση των αποστάσεων και την αποφυγή του οποιουδήποτε συνωστισμού.

Αυξημένη θα είναι η διάθεση τουαλετών και νιπτήρων στους χώρους που θα διεξαχθεί το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – “Οδηγητή”, που θα εξυπηρετούν το σύνολο του κόσμου καθώς και η εξασφάλιση τακτικής καθαριότητας.

*Στους χώρους διεξαγωγής του Φεστιβάλ θα λειτουργεί ιατρείο, με ειδικούς επιστήμονες, γιατρούς ειδικοτήτων πρώτης γραμμής, νοσηλευτές και φοιτητές Ιατρικής.

Προσαρμογή θα υπάρξει και στις υπόλοιπες μεγάλες πόλεις της Δυτικής Ελλάδας.

Στο Αγρίνιο,  αυτό το Σάββατο  5/9 στο Παπαστράτειο Γυμνάσιο και ώρα έναρξης 9 μ.μ., το πρόγραμμα του Φεστιβάλ της ΚΝΕ περιλαμβάνει

·       μουσικό αφιέρωμα στο προοδευτικό τραγούδι από την μαθητική ΟΒ Αγρινίου

·       ομιλία από τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

– Στον Πύργο, αλλάζει χώρο και ημερομηνία και πραγματοποιείται, απόψε Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη, στο Πάρκο Ξυστρή. Ένας χώρος ειδικά διαμορφωμένος, ώστε να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός στην εκδήλωση. Το πρόγραμμα ξεκινά στις 8.30 μ.μ. και περιλαμβάνει:

Συναυλία από νεανικό συγκρότημα, με τους Νίκο Ηλιόπουλο και Γιώργο Νικολόπουλο.

Ομιλία από την Κωνσταντίνα Τσιουπρά, μέλος του Γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ.

Αφιέρωμα στο λαϊκό – ρεμπέτικο τραγούδι με τον Μάριο και την Μαρίνα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα