Πάτρα: Καταζητούνταν για σωρεία αδικημάτων αλλά… κυκλοφορούσε ανάμεσά μας

08.09.2020 / 9:33
astynomia3-2

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, απόγευμα. Αστυνομικοί της Ασφάλειας εντοπίζουν όχημα το οποίο κινείται στο καθοδικό ρεύμα της Γλαύκο. Επιβαίνουν άτομα τα οποία κρίνονται ύποπτα και το όχημα σταθμεύεται προκειμένου να ξεκινήσει ο έλεγχος.

Ο ένας από τους επιβαίνοντες σπάει το τζάμι του οχήματος και ξεκινά επίθεση σε βάρος των αστυνομικών. Το επεισόδιο γενικεύεται και μάλιστα ο ένας από τους αστυνομικούς τραυματίζεται ελαφρά, όπως επισήμως αναφέρεται και σε ιατροδικαστική έκθεση που συντάχθηκε μετά το συμβάν.

Στην Αστυνομία σημαίνει συναγερμός. Στο σημείο-κοντά στην είσοδο από την Περιμετρική φθάνουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με κίνηση που παρέμπεμπε σε σκηνές από ταινία.

Οι δράστες συλλαμβάνονται και μεταξύ τους ο αρχιταραξίας ο οποίος όπως στη συνέχεια προκύπτει ενέχεται σε τουλάχιστον 15 υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ταυτοποίησης στην Ασφάλεια Πατρών, δηλώνει ψεύτικα στοιχεία εξακολουθώντας να επιδεικνύει προκλητική συμπεριοφορά.

Λίγες ώρες αργότερα, αν και έχει συλληφθεί αφήνεται…ελεύθερος, και ορίζεται ρητή δικάσιμος για τις 14 Σεπτεμβρίου, δηλαδή μία εβδομάδα μετά.

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, το συγκεκριμένο άτομο φέρεται να έχει εμπλεκεί σε σωρεία κλοπών και διαρρήξεων και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ποιές θα είναι οι επιπτώσεις εάν δεν εμφανιστεί στο Δικαστήριο σε λίγες ημέρες (δεδομένου οτι αρέσκεται στο “σπορ” του καταζητούμενου. Κοντός ψαλμός!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα