Πάτρα: «Καρτέρι» από αστυνομικούς σε πεζούς για την υποχρεωτική χρήση της μάσκας

25.10.2020 / 8:12
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Patra; Achaia; Πάτρα; Αχαΐα; κοροναϊός; κορονοϊός; κορωναϊός; κορωνοϊός; COVID-19; protection; mask; μάσκα; προστασία; μέτρα; 2020; πανδημία; pandemic; daily life; street; δρόμος; καθημερινότητα; elderly; pensioner; ηλικιωμένος; τρίτη ηλικία;

Η καθολική χρήση της μάσκας στους εσωτερικούς και στους εξωτερικούς χώρους είναι ένα μέτρο που ισχύει από το πρωί του Σαββάτου, όμως, στους δρόμους της Πάτρας, αν πάει κανείς κάποια βόλτα, θα δει ότι υπάρχουν αρκετοί συμπολίτες που δεν το τηρούν.

Προφανώς η σύγχυση που δημιουργήθηκε μετά το πέρασμα της περιφερειακής ενότητας από το επίπεδο 3 στο επίπεδο 2 και από τον πορτοκαλί στο κίτρινο συναγερμό, οδήγησε πολλούς στο να δείξουν μία χαλαρότητα με το μέτρο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί δεν περιορίστηκαν μόνο στις συστάσεις, αλλά έπεσαν και ορισμένα πρόστιμα, κυρίως σε σημεία όπου υπήρχαν μικροί συγχρωτισμοί.

Κινητικότητα και σε σημεία έξω από το κέντρο της Πάτρας, όπως η Ηρώων Πολυτεχνείου, η Μαρίνα, το Θεατράκι και άλλα, ενώ έλεγχοι έγιναν και στα καταστήματα εστίασης, κυρίως στους εργαζομένους.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα