Πάτρα: Η Πολυφωνική στο 2ο Διήμερο Διεπιστημονικό Συμπόσιο | dete

Πάτρα: Η Πολυφωνική στο 2ο Διήμερο Διεπιστημονικό Συμπόσιο

Πραγματοποιείται αύριο, στην Αγορά Αργύρη, το 2ο Διήμερο Διεπιστημονικό Συμπόσιο με θέμα: ''Ψυχική Υγεία- Νέες Τεχνολογίες- Δικαιώματα Παιδιού'', με τη διοργάνωση του Κλινικού Παρατηρητηρίου για τη Διαγνωστική Εκτίμηση και Αντιμετώπιση των Εξαρτήσεων και του Εθισμού στο Διαδίκτυο.

 

Για την ενίσχυση της δράσης αυτή, το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών ''Καλλιπάτειρα'', οργανώνει συναυλία στις 6.00 το απόγευμα, σύμφωνα με το πρόγραμμα και με την ευγενική παρουσία και συμμετοχή της ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ της ''ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ'', του Φωνητικού συνόλου ''vocal'' και νέων τραγουδιστών με την καθηγήτρια φωνητικής Βασιλική Κεφάλα.

 

Η πρόσφατα βραβευμένη ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, θα ερμηνεύσει ένα πρόγραμμα κατάλληλα προσαρμοσμένο στην εκδήλωση αυτή, με τη Διεύθυνση της Δήμητρας Πίτσου- Διαμαντοπούλου και στο πιάνο τη Μαρίνα Μυλωνά.

 

Εν τω μεταξύ άρχισε η διάθεση των προσκλήσεων για τη μεγάλη συναυλία που οργανώνει η Ορχήστρα Παραδοσιακής Μουσικής της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Διδασκαλία- Διεύθυνση: Γιάννης Παναγιωτόπουλος] και με προσκεκλημένους τους καταξιωμένους καλλιτέχνες, Σωκράτη Σινόπουλο και Κατερίνα Παπαδοπούλου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στο ROYAL, στις 8 το βράδυ. Πληροφορίες- διάθεση προσκλήσεων, στα γραφεία του Οργανισμού, Κορίνθου 280 και Γούναρη, καθημερινά 10-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα, τηλ. 2610222248 και 2610279679.