Πάτρα: Η "Νταίζη" του αξέχαστου ακορντεονίστα της Ρήγα Φεραίου ψάχνει σπίτι- Βοηθήστε την

Νέα στέγη ψάχνει η σκυλίτσα που άφησε «ορφανή» ο αλλοδαπός μουσικός της Ρήγα Φεραίου που "έφυγε" προ μηνών από τη ζωή. Η μικρή Νταίζη από τις πρώτες ώρες βρίσκεται σε καλά χέρια που την φροντίζουν, αλλά ήρθε η στιγμή να αναζητήσει το νέο της σπιτικό.

Η γυναίκα που το φιλοξενεί έδωσε όλα τα στοιχεία με ανάρτησή της στο facebook ώστε να βρεθεί το νέο σπίτι της Νταίζης:

«Όλοι θυμόμαστε τη Νταίζη.. Τη σκυλίτσα του ακορντεονίστα της Ρήγα Φεραίου, που βρήκε τραγικό θάνατο μονός του σε ένα διαμέρισμα και τη πιο πίστη του φίλη δίπλα του μέχρι την τελευταία στιγμή.

Η Νταιζούλα, πέρασε δύσκολες μέρες αποχωρισμού, ήταν ανήσυχη και τον έψαχνε για καιρό. Ήταν μαζί του βλέπετε από κουτάβι και τώρα έχει γίνει γριούλα. ακόμα διατηρεί μία ανησυχία στο σπίτι φιλοξενίας της, ψάχνουμε όμως τον άνθρωπο που θα φέρει γαλήνη στη ψυχή της και θα έχει χρόνο να ασχολείται μαζί της.

Λατρεύει τις βόλτες και είναι ενεργητική πάρα τα χρονιά της, τα πάει άψογα και αισθάνεται καλά σε χώρο και με άλλα ζώα. Είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση ζώου και ζητάμε έναν ιδιαίτερο άνθρωπο για αυτή που να έχει χρόνο να κάνουν παρέα . Παρακαλώ κοινοποιήστε τη.

Πρέπει να βρει τον άνθρωπο που θα της προσφέρει τα καλύτερα γεράματα της! Τηλ. 6934069109».