Πάτρα: Η κοπή πίτας του Καλλιτεχνικού Σωματείου «VOCAL» | dete

Πάτρα: Η κοπή πίτας του Καλλιτεχνικού Σωματείου «VOCAL»

Σε μια ζεστή,γιορτινή και μελωδική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 26/1/2020 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ευρώπιου Ωδείου, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Αγιοβασιλόπιτας, του Καλλιτεχνικού Σωματείου «VOCAL Φωνητικό Σύνολο Πάτρας».
Της κοπής προηγήθηκε Αγιασμός και ευλογήθηκε η Αγιοβασιλόπιτα υπό του αιδεσιμοτάτου π. Σωτηρίου Μανέττα, εκπροσώπου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου.
Παρέστησαν και τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας κ.Τάκης Παπαδόπουλος, η Αντιδήμαρχος Δήμου Πατρέων κα Αναστασία Τογιοπούλου, ο Επικεφαλής του Σπιράλ στο Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων κ. Πέτρος Ψωμάς , η Δημοτική Σύμβουλος κα Λαμπρινή Αναγνώστου, ο Αρχιμουσικός και Ιδρυτής του Ευρώπιου Ωδείου κ. Βασίλης Αθανασόπουλος.
Ευχητήρια μηνύματα απέστειλαν οι Αντιπεριφερειάρχες Δυτικής Ελλάδας κ.κ Φωκίων ΖαΪμης και Ανδρέας Φίλιας καθώς επίσης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας κ. Νικόλαος Κατσουγκράκης.
Μικρό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με γιορτινά τραγούδια και κάλαντα, παρουσίασαν στους παρευρισκόμενους, το «Παιδικό Φωνητικό Σύνολο VOCAL» και το «Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο Femmes Vocal», υπό την διεύθυνση της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του Σωματείου και Μαέστρου κας Κατερίνας Πολυμενάκου. Στο πιάνο συνόδευσε η κα Μαρία Παστού.
Η όλη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή ευχών και διανεμηθεί η Αγιοβασιλόπιτα και αναψυκτικά.
Το φλουρί της πίτας των Τμημάτων έλαχε στο κομμάτι του «Φωνητικού Συνόλου Μουσικής Προετοιμασίας Vocal Kids» και το φλουρί της πίτας έλαχε στην κα Laura Kaikaryte - Μωϊσίδου, εκ των Ιδρυτικών μελών του Σωματείου.