Πάτρα Ενωμένη: Δήμαρχε στάσου επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων!

23.09.2020 / 11:12
logo_patra_enomenh-01

Η εποχή επιβάλλει την πιστή τήρηση των οδηγιών του ΕΟΔΥ και την πειθαρχία σε όλα τα επίπεδα, από τον μεγαλύτερο μέχρι τον μικρότερο ηλικιακά. Η εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων της Πολιτείας είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε και κυρίως από τους υπεύθυνους φορείς, την Περιφέρεια, τον Δήμο και όλες Υγειονομικές υπηρεσίες που πρέπει να βρίσκονται σε συνεχή επαγρύπνηση.

Ο Δήμαρχος της Πάτρας, ενώ θα έπρεπε να μπει μπροστάρης και να είναι ηγέτης στην όλη προσπάθεια προς όφελος των δημοτών, δυστυχώς συνεχίζει την γνώριμη τακτική να συμμετέχει (για να μην πούμε να συνδιοργανώνει…) εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για προβλήματα που δεν δημιουργήθηκαν τώρα, αλλά είναι χρόνια στους χώρους της Υγείας και της Παιδείας και τα οποία έχουν αναδειχθεί πολλάκις από όλους μας. 

Σε αυτό το κρίσιμο διάστημα που διανύουμε θα μπορούσε κάποιος να υποστείλει την σημαία της επαναστατικής γυμναστικής και των διαδηλώσεων…

Ο κ. Δήμαρχος εξακολουθεί να είναι αδιόρθωτος και αδιάφορος, μπροστά στο κομματικό όφελος και ειδικότερα το κομματικό όφελος του ΚΚΕ. Η θέση που κατέχει ο κ. Πελετίδης επιβάλει άλλες κινήσεις, σοβαρές και ώριμες, αντί να υποβαθμίζει με κραυγές τον κίνδυνο και μάλιστα σε μια άκαιρη χρονικά στιγμή.

Οι παθογένειες σε Υγεία και Παιδεία μπορεί να υπάρχουν, αλλά ο κ. Πελετίδης μοιάζει ώρες-ώρες να είναι εκτός πραγματικότητας.

Τέλος, στην προσπάθεια που επιβάλλεται να γίνει για να αντιμετωπιστεί με σοβαρό και επιστημονικό τρόπο το πρόβλημα με την πανδημία του ιού Covid-19, ο κ. Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή οφείλουν να επιστρατεύσουν και όλες τις δημοτικές παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Ούτως ή άλλως εμείς θα είμαστε αρωγοί σε οποιαδήποτε προσπάθεια για την υγειονομική ασφάλεια των συμπολιτών μας.

Όλα αυτά οφείλει να τα πράξει ο κ. Πελετίδης, σκεπτόμενος όχι φυσικά ως στέλεχος του ΚΚΕ, αλλά ως Δήμαρχος της Πάτρας και – κυρίως – ως γιατρός.   

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα