Πάτρα: Εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Λυκείου των Ελληνίδων

22.09.2020 / 14:02
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Lykeio-ellhnidon

Σύμφωνα με το καταστατικό του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών, καλούνται  όλα τα τακτικά μέλη του  να συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση , η οποία θα γίνει στην αίθουσα του Λυκείου (Σατωβριάνδου 32, 1ος όροφος), την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα  6.00μ.μ  προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων των κάτωθι θεμάτων της ημερήσιας διατάξεως.

*Εκλογή προέδρου και γραμματέων της Γενικής Συνέλευσης

*Έκθεση πεπραγμένων 2019.

*Απολογισμός εσόδων και εξόδων 2019.

*Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής.

*Έγκριση των Πεπραγμένων και απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και της    Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη.

   Παρακαλούνται θερμά τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης για την προσέλευσή τους, προκειμένου να επιτευχθεί η υπό του καταστατικού προβλεπόμενη απαρτία. Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη, προς τούτο δε στην είσοδο της Συνέλευσης θα ευρίσκεται η έφορος οικονομικών του ΔΣ του ΛτΕ Πατρών  για την τακτοποίηση των σχετικών οικονομικών εκκρεμοτήτων των μελών. 

   Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα ματαιωθεί και θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020, την ίδια ώρα  6.00μ.μ., στον ίδιο τόπο και χώρο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διατάξεως, άνευ νέας προσκλήσεως και η οποία θα θεωρηθεί απαρτία με όσα θα είναι τα παρόντα μέλη.

    Κύριο μέλημα ήταν και παραμένει η ασφάλεια και υγεία όλων, γι’ αυτό το λόγο κατά τη διάρκεια της συνελεύσεως θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα