Πάτρα: Εκατοντάδες έμποροι … σε κοινή πλατφόρμα!

16.08.2020 / 7:06
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ebor platforma

Μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου, εφόσον όλα πάνε καλά, αναμένεται να ξεκινήσει η κατασκευή της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που έχει βάλει σκοπό του να δημιουργήσει ο Εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας. Η πρόταση που έχει κάνει εδώ και καιρό ο Εμπορικός Σύλλογος στην Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδος που θα αναλάβει τη χρηματοδότηση του έργου μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΕΣΠΑ, είναι στην τελική ευθεία της εξέτασής της και όλα είναι θετικά για την υλοποίηση του εγχειρήματος.
Σύμφωνα με το σχέδιο του Εμπορικού Συλλόγου, η ηλεκτρονική αυτή πλατφόρμα δεν θα έχει απλώς και μόνο το χαρακτήρα μιας ενημερωτικής σελίδας, αλλά μιας ιστοσελίδας e-shop, όπου θα μπορεί ο καταναλωτής να μπαίνει σε αυτή και να αγοράζει ό,τι τον ενδιαφέρει. Όπως τόνισε στον max Fm ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κώστας Ζαφειρόπουλος, η πλατφόρμα θα περιλαμβάνει ξεχωριστές κατηγορίες για κάθε μορφή εμπορίου, ενώ εκεί μέσα θα συμπεριλαμβάνονται και οι τιμές του κάθε είδους. Πέρα από τις αμιγώς εμπορικές επιχειρήσεις στην πλατφόρμα θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν και εταιρείες υπηρεσιών ή ακόμα και βιομηχανίες.
Το ενδιαφέρον για την συμμετοχή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας είναι από τώρα μεγάλο και αρκετές επιχειρήσεις έχουν τονίσει την πρόθεση τους να πάρουν μέρος σε αυτή.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα