Πάτρα: Εβδομάδα Παιδικού & Νεανικού Κινηματογράφου για μαθητές σχολείων | dete

Πάτρα: Εβδομάδα Παιδικού & Νεανικού Κινηματογράφου για μαθητές σχολείων

Tις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, στο Πάνθεον και στα Odeon Veso Mare, η Εβδομάδα Παιδικού & Νεανικού Κινηματογράφου για σχολεία της περιοχής.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η προαγωγή της κινηματογραφικής τέχνης στα παιδιά και στους νέους και η ανάπτυξη της κριτικής σκέψης αυτών μέσα από την παρακολούθηση ταινιών, οι οποίες πραγματεύονται αξίες που έχει θεσπίσει η UNICEF για το παιδί.

Η ABCinema διοργανώνει την Εβδομάδα Παιδικού & Νεανικού Κινηματογράφου για Σχολεία στην Πάτρα την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, από 3 έως 7/2/2020!

Οι εκπαιδευτικοί έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ταινίες μέσα από έναν πλούσιο κατάλογο τίτλων, ανάλογα με την ηλικιακή κατηγορία των μαθητών ή το θέμα που προτιμούν. Ο κατάλογος των ταινιών αποτελείται από επιλεγμένους τίτλους της Ταινιοθήκης του Νεανικού Πλάνου, του φορέα οργάνωσης του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στον κινηματογράφο Πάνθεον (Γούναρη 34), καθώς και στον κινηματογράφο ODEON στην VESO MARE (Ακτή Δυμαίων) την εβδομάδα από την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου τις πρωινές ώρες και πιο συγκεκριμένα:

•             9.00 - 11.00 | Νηπιαγωγεία & Δημοτικά Σχολεία

•             11.00 - 13.00 | Γυμνάσια & Λύκεια Σχολεία

Περισσότερες πληροφορίες / κρατήσεις: στο 6987887627.

*Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.