Πάτρα: Διαφημίζουν εκδρομές στην (κλειστή) Ιταλία – Στον μήνα που διανύουμε! | dete

Πάτρα: Διαφημίζουν εκδρομές στην (κλειστή) Ιταλία - Στον μήνα που διανύουμε!

Τι κι αν η Ιταλία έχει μπει σε καραντίνα, απαγορεύοντας ακόμη και τις εσωτερικές μετακινήσεις, καθώς ο κορωνοϊός σπέρνει κυριολεκτικά τον θάνατο;

Ορισμένα τουριστικά γραφεία της Πάτρας φαίνεται  ότι είναι στην κοσμάρα τους, καθώς στις ιστοσελίδες τους στο διαδίκτυο εξακολουθούν να διαφημίζουν εκδρομές για την Ιταλία, και μάλιστα μέσα στον μήνα που διανύουμε!

Ενδεικτική είναι η περίπτωση τουριστικού γραφείου που διαφημίζει το πανόραμα της Ιταλίας με ημερομηνία αναχώρησης από την Πάτρα στις 21 Μαρτίου, με τιμή συμμετοχής από 445 ευρώ!

Παράλληλα, διαφημίζεται εκδρομή και για το Μιλάνο και το Κόμο,  επίσης με ημερομηνία αναχώρησης στις 21 Μαρτίου και με τιμή συμμετοχής από 385 ευρώ.

Και όχι τίποτα άλλο, αλλά πρόκειται για προορισμούς που ο κορωνοϊός έχει προκαλέσει τα περισσότερα θανατηφόρα πλήγματα!

Προφανώς πρόκειται για έναν προγραμματισμό που έχει γίνει πριν από την έλευση του κορωνοϊού, αλλά το γεγονός ότι δεν έχει αναιρεθεί, ούτε στο επίπεδο της προβολής μέσω του διαδικτύου, δείχνει ότι τα ανακλαστικά τουριστικών γραφείων της Πάτρας παραπέμπουν στον… αραμπά του περασμένου αιώνα.

 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ;

 

Προφανώς αυτές οι εκδρομές δεν είναι πλέον εφικτές, καθώς τα σύνορα της γειτονικής χώρας κοντεύουν να κλείσουν για τα καλά, με τις αεροπορικές εταιρείες να αναστέλλουν η μία μετά την άλλη τις πτήσεις τους, κυρίως από και προς τα αεροδρόμια της Βόρειας Ιταλίας.

Ακόμη, όμως, κι αν δεν είχαν επιβληθεί κανενός είδους περιορισμοί, υπάρχει κανείς που θα ήθελε να πάει στην Ιταλία στην παρούσα συγκυρία; Σοβαροί να είμαστε.

Άσε και που οι περισσότεροι δεν θα πήγαιναν τώρα στη γειτονική χώρα, όσο κι αν αυτή είναι υπό κανονικές συνθήκες θελκτική, ούτε αν οι συγκεκριμένες εκδρομές ήταν δωρεάν.

Επομένως, καλό θα ήταν να αποσυρθούν οι σχετικές προβολές, που εκτός των άλλων εκθέτουν και τις επιχειρήσεις που τις έχουν… κορώνα στο κεφάλι τους!