Πάτρα: Γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων στην Παναγία Γηροκομίτισσα

02.10.2020 / 18:22
γκο-1-48

Η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής και Γεροντικής γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων στις 4 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα:Την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων η εταιρεία μας γιορτάζει με Θεία Λειτουργία που θα γίνει στις 4 Οκτωβρίου, ημέρα Κυριακή, στην Παναγία Γηροκομίτισσα και καλεί όλους ηλικιωμένους και μη να συμμετάσχουν. Θα τελεσθεί αρτοκλασία υπέρ υγείας όλων των ηλικιωμένων.

Στη συνέχεια θα προσφερθε ί καφές και πρωινό στου Μαραβέλα δωρεάν για όλους. Το απόγευμα της Δευτέρας 5/10/20 και ώρα 6 μ.μ. στην αίθουσά μας Νέα Εθνική οδός Πατρών –Αθηνών αρ. 9 θα γίνει ιατροκοινωνική εκδήλωση με θέμα: «Covid-19 και ηλικιωμένος».

Ομιλητές θα είναι οι κ. Κων/νος Χρυσανθόπουλος, Ομότιμος Καθηγητής Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας Παν/μίου Πατρών, ο κ. Ιωάννης Ελλούλ, Καθηγητής Νευρολογίας Παν/μίου Πατρών-Γηρίατρος, η κα Χριστίνα- Παναγιώτα Κουτσούρη Παθολόγος και ο κ. Απόστολος Σωτηρούδης Καρδιολόγος. Θα επακολουθήσει διαδραστική συζήτηση σε θέματα και απορίες των παρευρισκομένων.

Θα προηγηθεί Αγιασμός για την Έναρξη του Σπιτιού Ημέρας. Στην ανωτέρω εκδήλωση θα τηρηθούν τα μέτρα προφύλαξης της πανδημίας ( μάσκες, αποστάσεις κλ.π.).

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα