Πάτρα: Από τα απίστευτα- Τα παιδιά έφαγαν παγωτό οι γονείς τα έτρεχαν στο Καραμανδάνειο λόγω μαύρων κενώσεων! | dete

Πάτρα: Από τα απίστευτα- Τα παιδιά έφαγαν παγωτό οι γονείς τα έτρεχαν στο Καραμανδάνειο λόγω μαύρων κενώσεων!

Οι κατάμαυρες κενώσεις παιδιών που είχαν καταναλώσει συγκεκριμένο παγωτό εταιρείας γαλακτοκομικών, το οποίο περιέχει ενεργό άνθρακα, τρομοκράτησε αρκετούς γονείς το τελευταίο διάστημα. Κι αυτό γιατί προφανώς οι γονείς δεν συνδύασαν την κατανάλωση του εν λόγω παγωτού με τις μελανές κενώσεις.

Άρον άρον κατέφθασαν στα παιδιατρικά νοσοκομεία ενώ υπήρξαν και περιπτώσεις παιδιών που νοσηλεύτηκαν  προκειμένου να γίνει ενδελεχής και κοστοβόρος εργαστηριακός έλεγχος.

Σε άλλες περιπτώσεις, παρά το λεπτομερές ιστορικό που πήραν οι γιατροί, οι γονείς δεν ανέφεραν κάτι για τη βρώση του συγκεκριμένου παγωτού με αποτέλεσμα τα παιδιά να γλιτώσουν παρά τρίχα τη νάρκωση και τη γαστροσκόπηση.

Αντίστοιχο περιστατικό μεταφέρθηκε από τους γονείς στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Οι γιατροί μετά τα περιστατικά αυτά ζητούν ενημέρωση από τους γονείς των παιδιών που μεταφέρονται με αυτό το σύμπτωμα στα νοσοκομεία για τα τρόφιμα που έχουν καταναλωθεί και εφιστούν την προσοχή, μιας και οι γονείς θα πρέπει  να γνωρίζουν ότι έξω από το περιτύλιγμα δεν αναγράφεται η πιθανή αυτή εκδήλωση παρά μόνο στο ίντερνετ.

Βέβαια κανένας δεν μπαίνει στο ίντερνετ όταν αγοράζει ένα παγωτό από το περίπτερο.