Πάτρα: Αναπάντητες κλήσεις παντού… στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΕΠΑ

13.09.2020 / 10:35
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
kinito-thlefono

Απίστευτη ταλαιπωρία για πολίτη που προσπαθούσε να καλέσει στο τηλέφωνο του ΚΕΠΑ Πάτρας. Η καταγγέλλουσα προσπάθησε να έρθει τηλεφωνικώς σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα με σκοπό να βρει απαντήσεις σε σχετικό ερώτημά της για την επιτροπή, όμως, όπως η ίδια αναφέρει, δεν τα κατάφερε ποτέ!
Όσες φορές κι αν κάλεσε, το τηλέφωνο έκλεινε δίχως να χτυπήσει ούτε μια στιγμή με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πιάσει γραμμή. Στη συνέχεια αποφάσισε να καλέσει στο κεντρικό τηλέφωνο του ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου που βρήκε στο ίντερνετ, όμως όταν της απάντησαν, την ενημέρωσαν ότι το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να ενημερώσουν το αρμόδιο τμήμα ότι υπάρχει βλάβη, καθώς δεν υπήρχε άλλο τηλέφωνο να τη συνδέσουν.
Όταν στη συνέχεια έκανε ακόμα τρεις προσπάθειες να καλέσει, το τηλέφωνο τελικά χτύπησε, χωρίς όμως να υπάρξει καμία απάντηση από την άλλη πλευρά. Όπως καταλαβαίνει κανείς λοιπόν, η γυναίκα, καθώς δεν κατάφερε να βγάλει άκρη, αναγκάστηκε να πάει η ίδια στο ΙΚΑ για να λάβει απαντήσεις τις οποίες θα μπορούσε να έχει μέσα σε 5 λεπτά χωρίς καν να βγει από το σπίτι της!

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα