Πάτρα: “Έφυγε” ο Γιώργος Λιναρδάτος, ένας από τους παλαιότερους αρτοποιούς της πόλης | dete

Πάτρα: "Έφυγε" ο Γιώργος Λιναρδάτος, ένας από τους παλαιότερους αρτοποιούς της πόλης

Συγκίνηση σκόρπισε στην Πάτρα, η είδηση του θανάτου του Γιώργου Λιναρδάτου, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών.

Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και τη Δευτέρα, έχασε τη μάχη βυθίζοντας στο πένθος όλους όσοι τον γνώριζαν. Ο Γιώργος Λιναρδάτος, ήταν ένας από τους παλαιότερους αρτοποιούς της πόλης.

Ξεκίνησε πλάι στον πατέρα του που διατηρούσε φούρνο στην οδό Κανακάρη το 1966. Στη συνέχεια, η δραστηριότητά του συνεχίστηκε στην περιοχή των Ταμπαχάνων και τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, μεταφέρθηκε στο «Βιεννέζικο» της οδόύ Κωνσταντινουπόλεως, όπου οι γιοι του Αλέξανδρος και Παναγιώτης συνεχίζουν την οικογενειακή παράδοση.

Εκτός από τους δύο γιους, με την πολυαγαπημένη του σύζυγο Νίκη απέκτησαν και μια κορή την Βασιλική, η οποία του χάρισε τρία εγγόνια.

Η οικογένεια Λιναρδάτου, βίωσε τον περασμένο Ιούνιο την απώλεια του συζύγου της Βασιλικής, Σωτήρη Σταμούλη διευθυντικού στελέχους της ΑΜΣΤΕΛ στη ΒΙ.ΠΕ ο οποίος κατέληξε μετά από χειρουργική επέμβαση στο ισχύο.

Ο Γιώργος Λιναρδάτος, ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και αγαπητός στην πατραϊκή κοινωνία. Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 26-5-2020 και ώρα 4 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης Πατρών.