Πάτρα:Έκτακτα βραδινά δρομολόγια και αύξηση χωρητικότητας στον Προαστιακό Σιδηρόδρομο για το Καρναβάλι | dete

Πάτρα:Έκτακτα βραδινά δρομολόγια και αύξηση χωρητικότητας στον Προαστιακό Σιδηρόδρομο για το Καρναβάλι

Ενόψει των αποκριάτικων εκδηλώσεων για το Πατρινό Καρναβάλι το σαββατοκύριακο 25 και 26 Φεβρουαρίου 2017 και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων που επιθυμούν να επισκεφθούν την Πάτρα και να χαρούν τις εκδηλώσεις και παρελάσεις, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, ενισχύει τα δρομολόγια των τραίνων το τελευταίο σαββατοκύριακο της Αποκριάς στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα.

Μάλιστα από την Πέμπτη 23/2/2017 έως και την Τρίτη 28/02/2017, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενισχύει τα δρομολόγια των λεωφορείων της στο τμήμα Κιάτο – Πάτρα και αντίστροφα.

Πιο συγκεκριμένα για το Σάββατο 25/2/2017 και για την Κυριακή 26/2/2017, δρομολογούνται έκτακτα βραδινά δρομολόγια ενώ αυξάνονται οι  χωρητικότητες των συρμών στον Προαστιακό Σιδηρόδρομο Πάτρας ώστε οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες όλων των ηλικιών να μετακινηθούν, γρήγορα και οικονομικά, από τα προάστια προς το κέντρο της πόλης και αντίστροφα και να παραβρεθούν στη μεγάλη γιορτή του καρναβαλιού.

Ειδικότερα για το Σάββατο 25/2/2017 και για την Κυριακή 26/2/2017, δρομολογούνται έκτακτα βραδινά δρομολόγια, με αναχώρηση από το σταθμό του Αγίου Ανδρέα στις 23:30, στις 00:30 και στις 01:30 και από Άγιο Βασίλειο στις 00:00, στις 01:00 και στις 02:00.

Οι επισκέπτες από την Αθήνα μπορούν να επιλέξουν να μετακινηθούν με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο μέχρι και το Κιάτο. Στη συνέχεια να μετεπιβιβαστούν στα λεωφορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που τα δρομολόγια τους το διήμερο θα είναι αυξημένα, με τελικό προορισμό την Πάτρα, γρήγορα και οικονομικά με συνολικό χρόνο του ταξιδιού στις τρείς ώρες.

*Επίσης όπως προσθέτει η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι εκδρομείς μπορούν να μεταβούν με το σιδηρόδρομο οικονομικά και άνετα στα φημισμένα καρναβάλια της Ξάνθης, της Φλώρινας, της Νάουσας και του Τυρνάβου, στα οποία μπορούν να διασκεδάσουν και να χορέψουν στους ρυθμούς του καρναβαλιού και να συμμετάσχουν στη κορύφωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς καθώς επίσης και στον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511  και στο www.trainose.gr