«Πάνε στα σπίτια με βαλιτσάκια» – Τι καταγγέλλει η Πρόεδρος των κομμωτών Αχαΐας | dete

«Πάνε στα σπίτια με βαλιτσάκια» - Τι καταγγέλλει η Πρόεδρος των κομμωτών Αχαΐας

Σε δημόσια παρέμβαση προχώρησε η Πρόεδρος του Συλλόγου Κομμωτών Αχαΐας Εμμανουέλα Γεωργοπούλου για το φαινόμενο που όπως καταγγέλλει, παρατηρείται αυτές τις ημέρες, με τις επισκέψεις  κομμωτών  - κομμωτριών σε σπίτια. Ως  γνωστόν τα κομμωτήρια στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού εξάπλωσης του κορωνοϊού, είναι κλειστά.

Με ανακοίνωσή της καλεί τους πελάτες να είναι προσεκτικοί ενώ επισημαίνει πως έχει δεχτεί πολλές καταγγελίες για κατ΄οίκον επισκέψεις κομμωτών – κομμωτριών  και χαρακτηρίζει τα βαλιτσάκια υγεινομική βόμβα. Αναφέρει  δε, πως αυτό το φαινόμενο έχει πάρει έκταση στην περιοχή.  «Απευθύνω θερμή παράκληση προς τους πελάτες  και όλους να αντιληφθούν τη σοβαρότητα της κατάστασης», τόνίζει

Σε ανακοίνωσή της η Πρόεδρος επισημαίνει:

Είμαι στη δυσάρεστη θέση, μετά από πληροφορίες που έλαβα , να ενημερώσω τους πελάτες των κομμωτηρίων ,να είναι προσεκτικοί με τις κατ΄οικον επισκέψεις υπηρεσιών ,του κλάδου μας , (κουρέματα, χτενίσματα, κτλ).

Βάζετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας σε μεγάλο κίνδυνο.

Καλώντας στο χώρο σας ,την παράνομη κομμώτρια (βαλιτσάκι),γίνεστε αποδέκτης μίας "υγειονομικής βόμβας " διότι:

1) δεν υπάρχει καμία στοιχειώδη απολύμανση εργαλείων και ατομικής υγιεινής,

2)δεν γνωρίζετε πόσα σπίτια και άλλους χώρους έχει επισκεφθεί, με συνέπεια να μεταφέρει μικρόβια και ιούς όπως τον φονικό κορωνοϊο .

Λάβετε σοβαρά υπόψιν σας, πόσο υπεύθυνοι πρέπει να είμαστε, όλοι για όλους.

Θερμή παράκληση από όλους τους συναδέλφους του κλάδου μας, ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!