Ο 36ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΚΛΑΒΟΣ -Ο ποδολάγνος που γίνεται… χαλί | dete

Ο 36ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΚΛΑΒΟΣ -Ο ποδολάγνος που γίνεται… χαλί

Να γίνει σκλάβος ζευγαριών και να τούς προσφέρει το κορμί του κάνοντας τον ό, τι θέλουν, ζητά ο γνωστός 36χρονος ποδολάγνος Πατρινός, που είναι διαρκώς στην αναζήτηση της κάλυψης των μαζοχιστικών τάσεων του.

Με μια νέα αγγελία του στο διαδίκτυο, τονίζει ότι είναι διατεθειμένος να τούς κάνει όλες τις δουλειές, να γίνεται χαλάκι στα πόδια τους, αλλά και να τον χρησιμοποιούν σαν… έπιπλο για να πατάνε πάνω του!

Στη μακροσκελή αγγελία του, που αναφέρει αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρει, γράφει μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Απευθύνομαι σε όλα τα ζευγάρια και κυρίως σε όσους θα ήθελαν να διευρύνουν της φαντασιώσεις τους και να ξεχωρίσουν. Ο σκοπός μου δεν είναι το σεξ, δεν λειτουργώ με προσχήματα και δόλιους σκοπούς όπως κάνουν ορισμένοι, είμαι τίμιος, ξεκάθαρος, και πάνω από όλα εχέμυθος και σοβαρός. Είμαι 36 ετών, πολύ εμφανίσιμος, και είμαι σκλάβος ποδολάγνος, υποτακτικός και τρομερά υπάκουος από την φύση μου.

Έχω αρκετές εμπειρίες με ζευγάρια που μού έκαναν την τιμή να υπηρετήσω και να προσφέρω ηδονή και φυσικό κάτι το διαφορετικό στο παιχνίδι τους. Γι’ αυτό, λοιπόν, αν είστε ζευγάρια που έχετε επαφή μεταξύ σας και έχετε κυρίαρχες τάσεις, τόσο οι κυρίες όσο και οι άντρες, θα ήταν μεγάλη μου τιμή να με κάνετε δούλο σας να σας προσφέρω το κορμί μου και να σας υπηρετήσω.

Μπορώ αρχικά σαν υπηρέτης σας να με έχετε γυμνό και με λουράκι στο λαιμό να σας σερβίρω και να σας περιποιούμαι, να κάνω δουλειές του σπιτιού για να υποδεχθείτε τους καλεσμένους σας, να με έχετε χαλάκι στα πόδια σας, να σας κάνω απεριόριστο μασάζ με την γλώσσα μου στα πέλματα σας, να γυαλίζω επίσης με την γλώσσα μου τα παπούτσια σας, να με έχετε σαν έπιπλο την ώρα που κάνετε σεξ και να πατάτε επάνω μου για καλύτερες στάσεις.

 

ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!

 

Επίσης, πρέπει να ξέρετε ότι δέχομαι άνετα ξύλο, παντού. Αν λοιπόν είστε ζευγάρια (φοιτητές παντρεμένοι παράνομοι) από την Πάτρα και γύρω περιοχές, ή αν έρχεστε Πάτρα, θα ήταν τιμή μου να σας γνωρίσω».

Και εκτός όλων αυτών που λέει ότι θέλει να προσφέρει, εξίσου εκπληκτικό είναι ότι γνωστοποιεί το ονοματεπώνυμο του  δίνοντας πλήρη στοιχεία επικοινωνίας για όσους θέλουν να τον βρουν και να τον κάνουν  σκλάβο τους!