Ο Τσίπρας απάντησε για τις δημοσκοπήσεις με… Παπανδρέου

21.09.2020 / 6:44
tsipras-thessaloniki-5-1024x576-1

Δεν θα αποτελέσει έκπληξη και αιφνιδιασμό τυχόν επιλογή του κ. Μητσοτάκη να πάει σε πρόωρες εκλογές. Γιατί αυτό θα συμβεί από τη δυσκολία αντιμετώπισης των προβλημάτων που διογκώνονται εξαιτίας της πολιτικής του, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου από τη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Τσίπρας κλήθηκε να πάρει θέση για τις δημοσκοπήσεις και μάλιστα αναφερόμενος στο γιατί η κριτική του ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση δεν έχει κοινωνικό αντίκτυπο και δεν αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις σημείωσε ότι  «υπάρχουν ειδών και ειδών έρευνες και μετρήσεις. Υπάρχουν έρευνες που παραγγέλνονται για να διαπιστώσεις τις τάσεις κοινωνίας και αυτές που παραγγέλνονται για να διαμορφώσουν τις τάσεις στην ελληνική κοινωνία».

«Και έχουμε βέβαια και κάποιες μετρήσεις που μου θυμίζουν το παλαιό ρητό του Γεώργιου Παπανδρέου «όσο δυστυχεί η χώρα τόσο περισσότερο ευημερούν οι αριθμοί και τα νούμερα κάποιων δημοσκοπήσεων». Πρέπει να είναι κανείς κριτικός απέναντι στις μετρήσεις και να ξέρει να τις διαβάζει», συμπλήρωσε.

Newpost.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα