«Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα»: Επανέρχεται σήμερα στην Πάτρα η βραβευμένη παράσταση

 

Επανέρχεται στην σκηνή του θεάτρου «Γραμμές  Τέχνης» (Μαιζώνος 271) για τρεις παραστάσεις (Παρασκευή 17, Σάββατο 18- ώρα 21.30 και Κυριακή 19 Μαρτίου- ώρα 20.30) η βραβευμένη παράσταση «Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα»)

Η παράσταση κατέκτησε το βραβείο κοινού, στο 33ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Θιάσων Καρδίτσας, ενώ ο πρωταγωνιστής Κώστας Ηλιόπουλος, ήταν υποψήφιος για το βραβείο Α΄ Ανδρικού ρόλου.

Πρόκειται για μια θεατρική κωμωδία, σε σενάριο του Γιώργου Κωνσταντίνου, που πρωτοπαίχτηκε από τον ίδιον και τον Θύμιο Καρακατσάνη.

Ένα έργο που διακωμωδεί και στηλιτεύει τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.

Πρωταγωνιστές είναι δύο άντρες που βρίσκονται σε ένα νοσοκομείο, αλλά αρνούνται να πεθάνουν, καθώς ο θάνατος για αυτούς δεν αποτελεί την φυσική κατάληξη της ζωής…

 Παίζουν:

Κώστας Ηλιόπουλος (ασθενής), Σάκης Κλήρης (ασθενής), Μαργαρίτα Αναστασοπούλου (Μάνα και νοσοκόμα), Κωσταντίνος Τομαράς(γιατρός), ΕρσηΧαλιανδρού (κόρη), Τόνια Τσάκωνα (σύζυγος),Ηλίας Μπράβος (υπουργός), Μιχάλης Μίχος (νοσοκόμος).

Η σκηνοθεσία της παράστασης στα θαυματουργά χέρια του Μιχάλη Σμυρλή – επί χρόνια γνωστού καλλιτέχνη της πόλης μας. Τα σκηνικά και κοστούμια της ευρηματικής ενδυματολόγου Θεοδώρας Τσούλου Οι ξεχωριστές ερμηνείες των χαρακτήρων –καρικατούρες- του προσωπικού του νοσοκομείου, της οικογένειας και του υπουργού υγείας , δένουν ευχάριστα με τους κεντρικούς ήρωες.

Τηλ κρατήσεων 6906/569578