Ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Δήμου Πατρέων στηρίζει την κινητοποίηση για την υπογειοποίηση | dete

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Δήμου Πατρέων στηρίζει την κινητοποίηση για την υπογειοποίηση

Η ανακοίνωση:

Σωματεία, Σύλλογοι και Φορείς της πόλης με ανακοινώσεις τους καλούν τα μέλη τους να συμμετέχουν  στην μεγάλη λαϊκή συγκέντρωση την Κυριακή 5 Ιούλη στις 9 το πρωί, στην πλατεία Γεωργίου και στην πορεία μέχρι τον Σιδηροδρομικό Σταθμό του Ρίου που διοργανώνουν η Δημοτική Αρχή και η Επιτροπή Αγώνα Συλλόγων με αιτήματα την υπογειοποίηση της σιδηροδρομικής γραμμής, την συνέχιση λειτουργίας του Προαστιακού και την διαμόρφωση Γραμμικού Πάρκου στην επιφάνειά της.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Δήμου Πατρέων σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμου Πατρέων στηρίζει την προγραμματισμένη για την Κυριακή 5 Ιουλίου κινητοποίηση που διοργανώνει ο Δήμος Πατρέων μαζί με πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς της πόλης μας, με αίτημα την  υπογειοποίηση της σιδηροδρομικής γραμμής υψηλών ταχυτήτων, την συνέχιση λειτουργίας του Προαστιακού και την διαμόρφωση Γραμμικού Πάρκου,πεζοδρόμων και ποδηλατόδρομου.

 

Καλούμε τους συναδέλφους μας να δώσουν μαζικά το παρόν στην κινητοποίηση, ματαιώνοντας  τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για διχοτόμηση της πόλης μας.

 

Συγκέντρωση  την Κυριακή 5 Ιουλίου στην πλατεία Γεωργίου τις 9.00 π.μ. και πορεία μέχρι τον σιδηροδρομικό σταθμό του Ρίου».